Το πιθανό μονοπάτι των φαβορί στο Μόντε Κάρλο

10:45 6/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Όλα έτοιμα για την έναρξη του πρώτου μεγάλου τουρνουά της χρονιάς στο χώμα…

Το Monte Carlo Masters είναι προ των πυλών, με την κλήρωση του χωμάτινου Masters να πραγματοποιείται την Παρασκευή, στη σκιά της απόσυρσης συμμετοχής του Ράφαελ Ναδάλ από τη διοργάνωση.

Η κλήρωση της σπουδαίας διοργάνωσης, έφερε στο πάνω μέρος του ταμπλό τους Τζόκοβιτς, Αλκαράθ, Ρούμπλεφ (υπερασπιστής) και Ρουντ και στο κάτω τους Σίνερ, Μεντβέντεφ, Ρούνε, Ζβέρεφ, Ντιμιτρόφ και Τσιτσιπά.

Είναι τόσο δυνατές οι συμμετοχές στο

Πριγκιπάτο που τα ντέρμπι ξεκινάνε από πολύ νωρίς. Στον 1ο γύρο, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις: Μαναρινό-Φις, Ντε Μινόρ-Βαβρίνκα, Χατσάνοφ-Νόρι, Μονφίς-Τόμπσον και Μπούμπλικ-Κόριτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επιστρέφει στη δράση μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό του στον 3ο γύρο του Indian Wells Masters από τον Λούκα Ναρντί, διασταυρώνεται με τον υπερασπιστή του τίτλου Αντρέι Ρούμπλεφ στα προημιτελικά ενώ πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να δούμε τιτανομαχία στα ημιτελικά κόντρα στον Αλκαράθ.

Το πιθανό μονοπάτι του Τζόκοβιτς
1R: bye
2R: Σαφιούλιν/Qualifier
3R: Φριτς/Μαναρινό
QF: Ρούμπλεφ/Ντε Μινόρ
SF: Αλκαράθ/Ρουντ
F: Σίνερ/Μεντβέντεφ

Ο κορυφαίος του κόσμου τη φετινή σεζόν, Γιάνικ Σίνερ, μετά τους τίτλους σε Μελβούρνη, Ρότερνταμ και Μαϊάμι, θα έχει πολύ δύσκολη μετάβαση στο χώμα και θα χρειαστεί να παίξει το καλύτερό του τένις και στο χώμα για να διακριθεί στο Πριγκιπάτο.

Το πιθανό μονοπάτι του Σίνερ
1R: bye
2R: Νταβίντοβιτς Φοκίνα/Κόρντα
3R: Μπούμπλικ/Κόριτς
QF: Ρούνε/Ντιμιτρόφ
SF: Μεντβέντεφ/Ζβέρεφ
F: Τζόκοβιτς/Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ που έχει ήδη 7 χωμάτινους τίτλους στη συλλογή του, από τους 13 συνολικά, θα επιδιώξει να κατακτήσει το τρίτο του χωμάτινο Masters, μετά τα δύο συνεχόμενα στη Μαδρίτη (2022, 2023).

Το πιθανό μονοπάτι του Αλκαράθ
1R: bye
2R: Αλιασίμ/Qualifier
3R: Ούγκο Ουμπέρ
QF: Ρουντ/Χουρκάτς
SF: Τζόκοβιτς
F: Σίνερ/Μεντβέντεφ

Ο επίσης δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Στέφανος Τσιτσιπάς (2021, 2022) έχει πολύ δύσκολο έργο από το ξεκίνημα της διοργάνωσης ενώ από τον 3ο γύρο και μετά, όλα τα ματς μοιάζουν με τελικοί.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά:
1R: Λάσλο Τζέρε
2R: Ετσεβερί/Τζάρι
3R: Αλεξάντερ Ζβέρεφ
QF: Ντανιίλ Μεντβέντεφ
SF: Γιανίκ Σίνερ
F: Νόβακ Τζόκοβιτς

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)

The post Το πιθανό μονοπάτι των φαβορί στο Μόντε Κάρλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα