Βιέννη: Κυριάρχησε του Ζβέρεφ και πέρασε στα ημιτελικά ο Ρούμπλεφ

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά στην Βιέννη σφράγισε ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ρώσος τενίστας εκμεταλλευόμενος τα δυνατά του σημεία, αλλά και τα λάθη του αντιπάλου του, πήρε τη νίκη με 6-1, 6|5|-7, 6-3 και έκλεισε θέση στην τετράδα του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του προημιτελικού ανάμεσα σε Σίνερ και Τιαφό.

Στο πρώτο set οριακά δεν… παίχτηκε παιχνίδι. Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν

σε εξαιρετική κατάσταση που επέτρεψε στον Ζβέρεφ να πάρει μόνο ένα game. O Ρώσος επικράτησε με άνεση και πήρε το προβάδισμα στα set με 6-1.

Στο επόμενο set ο Ζβέρεφ ήταν αναγκασμένος να βγάλει αντίδραση. Με τον Γερμανό να βελτιώνεται στα rally και να μην δίνει εύκολους πόντους στον αντίπαλό του διατήρησε τα service game του.

Από την άλλη και ο Ρούμπλεφ δεν επέτρεψε στον Γερμανό να φτάσει σε κάποιο break με συνέπεια το set να κριθεί στο tie-break. Εκεί, ο Ρώσος απέκτησε πλεονέκτημα με 3-0, όμως ο Ζβέρεφ με επιθετικό σερί πέρασε μπροστά στο σκορ. Μάλιστα στο πρώτο set point ο Γερμανός έκλεισε το set με 7-6|5|.

Οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν στο τρίτο set. Ο Ρούμπλεφ ξεκίνησε εκπληκτικά αποκτώντας προβάδισμα τριών games. Ο Ζβέρεφ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να μειώσει αυτή τη διαφορά, παρά το γεγονός ότι στο 10o game βρέθηκε με διπλό break point. Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ρώσος, ο οποίος έκλεισε το set με 6-3, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή του στην τετράδα του τουνρουά.

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Βιέννη: Κυριάρχησε του Ζβέρεφ και πέρασε στα ημιτελικά ο Ρούμπλεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα