Απειλείται με… αφανισμό η ΑΕΚ

15:31 14/3/2012 - Πηγή: 24wro
Σίγουρα αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές ομάδες όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης όμως...
μετά τις τελευταίες εξελίξεις η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στον… «αφανισμό». Η ΓΣ που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη πήρε αναβολή για τις 28 Μαρτίου έπειτα από σχετικό αίτημα του Νίκου Νοτιά, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι μικρομέτοχοι αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Δημητρέλος κάνουν λόγο για οριακή κατάσταση με τα πράγματα να είναι εξαιρετικά
δύσκολα ακόμα και για την εξασφάλιση της αδειοδότησης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
«Θα προσπαθήσουμε τις επόμενες δύο μέρες να μαζέψουμε όσα περισσότερα χρήματα γίνεται, για να ξέρουμε τι θα κάνουμε μέχρι τις 28 Μαρτίου. Ίσως τα καταφέρουμε. Αυτό που θα αποφασιστεί τότε, είναι η μείωση της μετοχής από 1,30 ευρώ σε 0,33 ευρώ, ώστε να μπορεί περισσότερος κόσμος να βοηθήσει από την πλευρά του. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε οριακό σημείο και προσδοκούμε έσοδα 400.000 ευρώ. Έτσι, έχουμε άγχος για το αν θα συγκεντρωθούν τα χρήματα στα χρονικά όρια που έχουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του Ανδρέα Δημητρέλου.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε και για τον Νίκο Νοτιά, ξεκαθαρίζοντας πως: «Υπάρχει μια πίκρα από τον Νοτιά. Δεν θέλω να πάρω το μέρος του, αλλά έχει δώσει πολλά χρήματα στην ΑΕΚ, χωρίς να έχει πάρει κάτι πίσω».
Σίγουρα η κατάσταση βρίσκεται σε πολύ οριακό σημείο και αν δεν αλλάξουν ΑΜΕΣΑ οι καταστάσεις τότε η Ένωση, με τα εκατομμύρια φιλάθλους ανά την υφήλιο απειλείται άμεσα με διάλυση.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα