Γκολ και… τέζα

21:04 25/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μπορεί να έπαιζε με εννιά παίκτες, μπορεί να ήταν πίσω στο σκορ με 1-0, αλλά...
στο 91΄ ο Γιαλούσης «πάγωσε» τους «Ζωσιμάδες» κάνοντας το 1-1 και παίρνοντας βαθμό… χρυσάφι!

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 26η
Αγώνας: ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης
Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»
Σε ένα ματς ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλης συγκρούονταν στους «Ζωσιμάδες». Οι γηπεδούχοι παίζοντας στην έδρα τους και έχοντας δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος ήθελαν όσο τίποτα άλλο την νίκη.
Το πρώτο μέρος ήταν
πολύ κακό με τις δύο ομάδες να φοβούνται να επιτεθούν και να ανοιχτούν και να μην δημιουργούνται φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Ότι όμως δεν είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, το είδαμε και με το παραπάνω στο δεύτερο. Στο 59΄ ο Μπεσέρα έδωσε στον Βίλα και ο τελευταίος με πολύ δύσκολη και ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η ομάδα του Εργοτέλη αν και πίεζε για την ισοφάριση μέσα σε πέντε λεπτά έμεινε με εννέα παίκτες! Αρχικά στο 77΄ο Ολίσε και στο 82΄ο Σαρρής αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους Κρητικούς.
Εκεί που όλοι στον ΠΑΣ πίστευαν πως το ματς είχε κριθεί, υπολόγισαν χωρίς τον… Γιαλούση. Στο 91΄ σε μία μεγάλη φάση στην άμυνα των γηπεδούχων ο άσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού και τους συμπαίκτες του στους έβδομους ουρανούς. Από την άλλη στον ΠΑΣ δεν μπόρεσαν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο έχασαν βαθμούς.
Matchpoint: Ε φυσικά το γκολ του Γιαλούση στο 91΄….
Distraction: Η κακή αντίδραση του ΠΑΣ, όπου σε ένα ματς «τελικό», στην έδρα του, όντας μπροστά στο σκορ και με δύο παίκτες παραπάνω, κατάφερε να μην κερδίσει.
Actionman: Όποιος και να ήταν μέχρι το 91΄, ο Γιαλούσης τον υπερνικά πανηγυρικά μετά το γκολ που σημείωσε.
ΣΚΟΡΕΡ: 59' Βίλα - 90'+1' Γιαλούσης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 25' Ντάσιος, 54' Κώτσιος, 90' Τζημόπουλος – 14', 77' Ολίσε, 56', 82' Σαρρής, 75' Λεάλ, 90'+3' Κουτσιανικούλης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 77' Ολίσε, 82' Σαρρής
pasΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος (83' Σκούφαλης), Ντε Βισέντι, Μπεσέρα (90' Μπακαγιόκο), Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα
ergotelisΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Μπούντιμιρ (86' Δάρλας), Ολίσε, Γιαλούσης, Κουτσιανικούλης, Τζούνιορ, Τζανακάκης (68' Κυριακίδης), Μπέτο (64' Λεάλ)
sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα