Πρέλεβιτς: Είμαστε μέσα στους στόχους μας

20:25 19/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ...
που πέρασε στην μάχη των πλέι οφ που συνεχίζεται, ενώ δεν παρέλειψε και μία αναφορά για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.



Ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στο metropolis και όσον αφορά τον αγώνα ΠΑΟΚ
ΑΕΚ τόνισε: «Ακόμη και όταν δεχθήκαμε γκολ πιστεύαμε στο καλύτερο. Σε τέτοιες καταστάσεις περιμένεις την αντίδραση. Η ομάδα μας έβγαλε ψυχή…».

Σχολιάζοντας την αποβολή Γκαρσία τόνισε: «Μέσα στο πάθος των αγώνων αυτά γίνονται».

Για την συνέχεια της διοργάνωσης, ο Πρέλεβιτς τόνισε: «Είμαστε μέσα στους στόχους μας και πλέον πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για τους επόμενους αγώνες. Έχουμε την τύχη στα χέρια μας και αν κερδίσουμε δύο αγώνες δεν θα εξαρτόμαστε από τα άλλα αποτελέσματα. Δεν πρέπει να μπλέξουμε με σενάρια».   

Για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην σουϊτα του προέδρου απ’ όπου είδε και το παιχνίδι, σχολίασε: «Υπήρχε καλή ψυχολογία και αισιοδοξία. Μαζί μας ήταν και ο κ. Σάντος, αλλά και ο κ. Βρύζας που είναι άνθρωποι της ομάδας και μας φέρνουν τύχη όπως με τον Παναθηναϊκό. 

Ο Πρέλεβιτς ανέφερε και πάλι ότι δεν έχουν μιλήσει στην ΠΑΕ για τους ρόλους τους, ενώ όταν αναφέρθηκε στην ΚΑΕ, τόνισε:

«Αγωνιστικά κάνουμε καλή χρονιά. Προσοχή όμως πρέπει να δοθεί και στα εξωαγωνιστικά. Η ΚΑΕ μπήκε στο άρθρο 99 και αυτό θέλει μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να βλάψει την ομάδα αν δεν γίνει καλή εκτέλεση αυτού του άρθρου. Ουσιαστικά έχουμε μπει σε ελεγχόμενη πτώχευση και δεν πρέπει να χαιρόμαστε γι’ αυτό που έγινε. Δεν υπήρχε όμως και άλλη λύση. Όποιος περιμένει αυτόν που θα βάλει τα λεφτά έχει μείνει σε άλλες εποχές. Από εδώ και πέρα οι ομάδες θα ζουν με προγραμματισμό, στρατηγική και νοικοκυρεμένες καταστάσεις»
theplayer 
Keywords
Τυχαία Θέματα