Σπυρόπουλος: Να διεκπεραιωθούν άμεσα οι αιτήσεις των οφειλετών

07:45 19/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος με έγγραφό του, που απευθύνεται προς τα υποκαταστήματα... του Ιδρύματος ζητεί την επίσπευση των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης για τους οφειλέτες οι οποίοι μέχρι τις 30/6/2011 δεν θα έχουν φροντίσει να υπαχθούν σε καθεστώς ρύθμισης των οφειλών τους προς τον συγκεκριμένο ασφαλιστικό φορέα.
Με το ίδιο έγγραφο, που εστάλη στις 13 Μαΐου
ο κ. Σπυρόπουλος ζητεί από τους διευθυντές των υπηρεσιών να φροντίσουν, ώστε να διεκπεραιωθούν άμεσα οι αιτήσεις των οφειλετών που έχουν ζητήσει ένταξη στη ρύθμιση.
Οι εν λόγω αιτήσεις θα πρέπει να διαβιβασθούν στις Ταμειακές Υπηρεσίες των Υποκαταστημάτων και των Ταμείων Είσπραξης Εσόδων του Ιδρύματος.
Επίσης, στο έγγραφο περιλαμβάνονται συμπληρωματικές οδηγίες για την αναστολή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης σε όσους υπάγονται σε καθεστώς προσωρινού διακανονισμού των οφειλών τους.
Μάλιστα, κατά τα αναφερόμενα στο έγγραφο, τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ θα πρέπει να φροντίζουν ώστε οι εργοδότες να ενημερωθούν για τις διατάξεις που ισχύουν αναφορικά με τη ρύθμιση των οφειλών τους και τα προκύπτοντα από αυτές ευεργετήματα.

newsbomb.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα