Έκκληση Παμπούκη για το κυπριακό

Η ελληνική Κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός στηρίζει τις προσπάθειες του προέδρου Χριστόφια για λύση του κυπριακού και απευθύνω έκκληση το ίδιο να πράξουν και όλα τα άλλα εμπλεκόμενα μέρη'', δήλωσε ο Υπουργός Επικρατείας της Ελλάδας Χαράλαμπος Παμπούκης, ο οποίος έγινε το μεσημέρι δεκτός από τον Κύπριο πρόεδρο.

Ο κ. Παμπούκης , απαντώντας σε σχετική ερώτηση, διευκρίνισε ότι η έκκληση σε "όλα τα άλλα εμπλεκόμενα μέρη" δεν αφορά τα ελληνοκυπριακά πολιτικά κόμματα.

Στο Κυπριακό, τόνισε, υπάρχει η σταθερή βούληση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια να κάνει βήματα προς την επίλυση του με προσπάθειες, τις οποίες καταβάλει.

''Βρίσκομαι στην Κύπρο πάντα με συγκίνηση και με χαρά. Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια μάς συνδέει μια παλιά ειλικρινής εγκάρδια φιλία και κάθε φορά που τον συναντώ συγκινούμαι όταν αναπολούμε και τα παλιά'', πρόσθεσε.

Ο Ελληνας Υπουργός είπε πως βρισκόμαστε σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και πως αυτές τις αλλαγές θα πρέπει να τις συνειδητοποιήσουμε όλοι σαν ευκαιρία και με εθνική αυτοπεποίθηση.

Είπε, τέλος, πως μετέφερε στον Πρόεδρο Χριστόφια τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Πρωθυπουργού Παπανδρέου.
Keywords
Τυχαία Θέματα