Eνίσχυση του τομέα πωλήσεων ιδιωτικού τομέα για την Pylones Hellas

08:07 7/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Στην ενίσχυση του τομέα πωλήσεων του ιδιωτικού τομέα προχωρά η Pylones Hellas, ένας εκ των δυναμικότερων system integrators στην ελληνική αγορά πληροφορικής και επικοινωνιών. Η εταιρεία ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Γιώργου Τσιάλτα στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Ιδιωτικού Τομέα της εταιρείας.
Ο κ. Τσιάλτας είναι ένας εκ των πλέον έμπειρων στελεχών στην ελληνική αγορά, έχοντας τα τελευταία χρόνια σημαντική προϋπηρεσία στις πωλήσεις
στον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Τσιάλτας προέρχεται από την PC Systems όπου ασκούσε αντίστοιχα καθήκοντα, ενώ έχει εργαστεί για σημαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς πληροφορικής όπως είναι η ΕΛΜΗ Systems, η Ελληνική Επιστημονική και η CIS.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι στην Pylones Hellas για την έλευση του Γιώργου Τσιάλτα» σημείωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas.

«Πρόκειται για ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και εκτιμούμε ότι θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας στον ιδιωτικό τομέα. Επίσης, η τοποθέτηση του ως επικεφαλής της Διευθύνσης Πωλήσεων Ιδιωτικού Τομέα, δείχνει ότι, παρά την πίεση που ασκεί η οικονομική κρίση, η Pylones Hellas παρουσιάζει σημαντικές αντοχές και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που συνεχίζουν να υπάρχουν».

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα