Πληθώρα ακαδημαϊκών προγραμμάτων από την Studica

00:51 7/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Η STUDICA Hellas (www.STUDICA.com) ανακοίνωσε τις νέες της συνεργασίες σε προιόντα Adobe, Autodesk, AutoCAD και Ni myDAQ προκειμένου να προσφέρει τις χαμηλότερες δυνατόν τιμές σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα παραπάνω εργαλεία, αλλά και σε ακαδημαικούς οργανισμούς, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία,
και εκπαιδευτικά τμήματα επιχειρήσεων.
Με την δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα από 1500 προιόντα λογισμικού, από τους προμηθευτές της σε όλο τον κόσμο, η STUDICA έχει την δυνατότητα να διαθέτει εκδόσεις Commercial & Academic χωρίς την απαραίτητη προμήθεια υπηρεσιών.

Οι συναλλαγές της STUDICA γίνονται μέσω της ασφαλούς, δυναμικής και ελεγχόμενης ιστοσελίδας της www.STUDICA.com ενώ οι παραγγελίες μπορούν επίσης να μπαίνουν και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210-3603387 και 210-3603388.

Συγκεκριμένα, η STUDICA πρόσφατα ξεκίνησε την διάθεση των προιόντων Adobe και Autodesk, AutoCAD σε τιμές έως και 85% χαμηλές, ενώ έχει ήδη αρχίσει μια μεγάλη εκστρατεία ανακοίνωσης των προιόντων της στην Ελλάδα, στην Τουρκία και στην ζώνη της Μέσης Ανατολής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην διεύθυνση www.STUDICA.com όπως και στα τηλέφωνα της STUDICA 210-3603388.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα