Δικηγόρος μοναχών: Παρακρατούσαν κινητό μοναχού με ελληνικό αριθμό

Σε διευκρινίσεις γύρω από το θέμα της παρακράτησης κινητού τηλεφώνου ενός εκ των μοναχών της Μονής Αββακούμ στη Μητρόπολη Ταμασού προέβη ο Αναστάσιος Βαβούσκος, εκ των δικηγόρων των δυο.

Ο κ.Βαβούσκος μιλώντας στον Alpha Κύπρου είπε ότι η Ιερά Σύνοδος ανακοίνωσε ότι κάλεσε διά τηλεφώνου με κλήσεις και sms τους δυο ενώ

αυτά είχαν κατασχεθεί στη Μητρόπολη Ταμασού.

Σε γραπτή δήλωσή του ο δικηγόρος αναφέρει,

«Στην χθεσινή συνέντευξη μου στην τηλεόραση του  Alpha Κύπρου, εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι κατά την ημέρα της συνεδριάσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, τα κινητά τηλέφωνα των πατέρων είχαν παρακρατηθεί και ευρίσκοντο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού, ενώ κατ’ ακρίβειαν παρεκρατείτο μόνον η συσκευή με τον ελληνικό αριθμό του ενός εκ των δύο πατέρων.

Διαβάστε επίσης: Μονή Αββακούμ: Αρχηγός για πορεία ερευνών -«Οι υποθέσεις προωθούνται κανονικά»

Αυτά προς διακρίβωσιν της πραγματικότητας και προς αποφυγήν εσφαλμένων ερμηνειών και συμπερασμάτων, που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο τρόπος κλήσεως των πατέρων με sms ήτανε παράτυπος, ανεξαρτήτως αν αυτοί μπορούσαν να λάβουν γνώση η όχι αυτής της ειδοποιήσεως.

Σας διαβεβαιώνω για μία ακόμη φορά, ότι η επιθυμία των εντολέων μου, είναι η διεξαγωγή δίκαιης δίκης και η απονομή δικαιοσύνης».

Διαβάστε ακόμη

Μαζεύουν υπογραφές για την ανέγερση της παράνομης Μονής στο Κάβο Γκρέκο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δικηγόρος, Παρακρατούσαν,dikigoros, parakratousan