Επίσημο: Τέλος από την Τότεναμ ο Νούνο Εσπίριτο

Την απομάκρυνση του Νούνο Εσπίριτο, έπειτα από τέσσερις μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αποφάσισε η διοίκηση της Τότεναμ.

Το τελευταίο παιχνίδι του Νούνο Εσπίριτο στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ αποτέλεσε η εντός έδρας ήττα, με 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι άνθρωποι των «σπιρουνιών», μετά το αποτέλεσμα αυτό αποφάσισαν να προχωρήσουν στην λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο κόουτς, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν από

τον κόσμο της ομάδας.

Παρά το γεγονός, ότι τα «σπιρούνια» είχαν ξεκινήσει την σεζόν με τρεις σερί νίκες, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ακολούθησαν κακές εμφανίσεις και ντροπιαστικές εμφανίσεις… Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η διοίκηση της Τότεναμ, να μην είναι ευχαριστημένη από την μέχρι τώρα παρουσία του πρώην τεχνικού της Γουλβς στον πάγκο της ομάδας, τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυση του, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με την Φίτεσε, για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League. Στο διάστημα αυτό των 4 μηνών, που ο 47χρονος τεχνικός ήταν στον πάγκο της Τότεναμ είχε απολογισμό 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Νούνο Εσπίριτο, οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου εξετάζουν την περίπτωση του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στους πάγκους για λογαριασμό των «πετεινών». 

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα