Η Υφ. Πολιτισμού συναντήθηκε με τον απερχόμενο και τον νέο Πρόεδρο ΔΣ ΙΣΟΚ

Η Υφυπουργός Πολιτισμού Βασιλική Κασσιανίδου, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον απερχόμενο και τον νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου (ΙΣΟΚ) Σταύρο Καττάμη και Γαστών Χατζηαναστασίου, αντίστοιχα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υφυπουργείου, κατά τη συνάντηση, ο κ. Καττάμης προέβη σε σύντομο απολογισμό, εκφράζοντας την ικανοποίησή

του για το έργο που επιτεύχθηκε από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Σημείωσε ότι το απερχόμενο ΔΣ παραδίδει το Ίδρυμα σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με αυτή που βρισκόταν ότι είχε παραληφθεί.

Περαιτέρω, όπως προστίθεται, ενημέρωσε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε το Ίδρυμα κατά της θητείας του και τις εκκρεμότητες που παραδίδει και αναμένεται να αναλάβει κατά τη θητεία του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και προέβη σε εισηγήσεις για τον εμπλουτισμό του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού προϊόντος.

Αναφέρεται ακόμα ότι ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ αναγνωρίζοντας το έργο που έχει επιτευχθεί από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, μετέφερε τη βούλησή του νέου Συμβουλίου να συνεχίσει το έργο του, βασιζόμενο στον Στρατηγικό Σχεδιασμό της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου.

Ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ συζήτησε με την Υφυπουργό και τη Γενική Διευθύντρια θέματα χρηματοδοτήσεων της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, προσωπικού, καθώς και τρόπους αξιοποίησης νέων μουσικών ταλέντων. 

Προστίθεται τέλος ότι η Υφυπουργός δήλωσε την πρόθεσή της να στηρίξει τον νέο Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΟΚ στους στόχους του για τη μουσική και πολιτιστική παιδεία του τόπου και συμφωνήθηκε όπως διατηρηθεί συνεχής επικοινωνία και επαφή για την υλοποίηση των κοινών στόχων.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα