Σιζόπουλος: Η αποχή μεγεθύνει τα προβλήματα

Οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν, να επιλέξουν και να ψηφίσουν στις μεθαυριανές εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκείνους τους οποίους θεωρούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν, μακριά από κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες, στην αποστολή που η ΤΑ πρέπει να αναλάβει, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, διαμηνύοντας πως "η αποχή δεν λύνει κανένα πρόβλημα, αντίθετα, η αποχή μεγιστοποιεί τα προβλήματα".

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό,

ο κ. Σιζόπουλος κάλεσε τους πολίτες "να δώσουν και στην ΕΔΕΚ μια ψήφο, να ισχυροποιηθεί η παρουσία μας στο χώρο της ΤΑ, για να μπορέσουμε να συμβάλουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, σε αυτή την προσπάθεια της Μεταρρύθμισης, αλλά και της ανταπόκρισης στις προκλήσεις που σήμερα έχουν δημιουργηθεί για τον χώρο της ΤΑ".

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνέχισε, είναι η πλέον δημοκρατική, αποκεντρωμένη και πλησιέστερη στον πολίτη μορφή εξουσίας και οι νέοι δημοτικοί και κοινοτικοί άρχοντες έχουν να αντιμετωπίσουν δυο μεγάλες προκλήσεις.

Η πρώτη, σύμφωνα με τον Μαρίνο Σιζόπουλο, αφορά την ουσιαστική μεταρρύθμιση του θεσμού της ΤΑ, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στις υποχρεώσεις της έναντι των πολιτών και η δεύτερη, να συνεχίσει να παραμένει κοντά στους πολίτες και να προσφέρει τις υπηρεσίες της αυτή τη δύσκολη περίοδο, κατά την οποία ένας μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας υποφέρει κάτω από το βάρος της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης.

"Με βάση αυτές τις δυο προτεραιότητες, η ΕΔΕΚ αποφάσισε και επέλεξε να στηρίξει υποψήφιους Δημάρχους που προέρχονται από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου και των κομμάτων, στη βάση της ικανότητας τους να διαχειριστούν ζητήματα της ΤΑ, του έντιμου πρότερου βίου τους, αλλά και της αποτελεσματικότητας που παρουσίασαν τα προηγούμενα χρόνια ως μέλη της ΤΑ", συμπλήρωσε.

Καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν αυτούς που θεωρούν πως μπορούν να ανταποκριθούν στην αποστολή που η ΤΑ έχει αναλάβει, υπογράμμισε ότι η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές της Κυριακής θα μπορέσει να βοηθήσει σε μια πιο αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση "και στο να επιλέξουμε τους καλύτερους ως δημοτικούς μας άρχοντες".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα