Στραγγάλισαν 40χρονο Ρώσο σε μαγαζί στην κατεχόμενη Κερύνεια

Ο «ύποπτος θάνατος» Ρώσου υπηκόου στην Κερύνεια, αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν δολοφονία, με την οποία ασχολείται το σύνολο σχεδόν του τ/κ Τύπου.  Πρόκειται για τον Mikhail Kamyshanov.

Η «Αβρούπα» (Ευρώπη) γράφει ότι τελικά δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό ο Ρώσος υπήκοος που βρέθηκε προχθές νεκρός σε υπό ανακαίνιση κτίριο στην Κερύνεια.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό!» γράφει ότι η δολοφονία του 40χρονου Ρώσου έγινε στο μαγαζί του ενός εκ των συλληφθέντων, Ουκρανού, απ’ όπου ο Ουκρανός μαζί με έναν άλλο άνδρα που επίσης συνελήφθη,

διέπραξαν το έγκλημα και διέφυγαν από το παράθυρο. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Kibris Postasi, έγιναν τρεις συνολικά συλλήψεις. Η αστυνομία ανέφερε ότι η έρευνα αποκάλυψε ότι οι ύποπτοι, Serhii Mykhaılıchenko, Katerina Kotenko και Andrei Volkovskii, συμμετείχαν στη δολοφονία.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «Τον δολοφόνησαν με στραγγαλισμό» αναφέρεται στην αυτοψία στη σορό του 40χρονου Ρώσου που τελικά διαπιστώθηκε ότι έπεσε θύμα δολοφονίας στην Κερύνεια και γράφει ότι η «αστυνομία» αναζητεί την τσάντα που φέρεται να κρατούσε όταν μπήκε στο υπό ανακαίνιση κτίριο όπου βρέθηκε νεκρός.

Διαβάστε επίσης: Άγιος Δομέτιος: Ο κατοχικός στρατός βιντεοσκοπεί κινήσεις της ΟΥΝΦΙΚΥΠ (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα