Μπρους Σπρίνγκστιν στο Βερολίνο: «Άπληστοι κλέφτες και βαρόνοι της κλεψιάς οι τραπεζίτες»

Αυτή η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν ήταν ιδιαιτέρως αφιερωμένη στους… παράγοντες της αγοράς και τους τραπεζίτες, τους οποίους μέσα από τους στίχους των νέων του τραγουδιών αποκάλεσε «άπληστους κλέφτες» και «βαρόνους της κλεψιάς».

Το «Αφεντικό» ανέβηκε στη σκηνή στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου όπου τραγούδησε κομμάτια του δίσκου του «Wrecking Ball» και μίλησε για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι παγκοσμίως και οδήγησαν την Ελλάδα

και άλλες χώρες σε κρίση χρέους.

«Στην Αμερική, πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους», δήλωσε ο 62χρονος Σπρίνγκστιν, ο οποίος τραγούδησε επί τρεις ώρες μπροστά σε 58, 000 θαυμαστές. «Αλλά και στην Ευρώπη και στο Βερολίνο, οι καιροί είναι δύσκολοι», πρόσθεσε, μιλώντας σε άπταιστα γερμανικά. Και αφιέρωσε το τραγούδι «Jack of All Trades» σε όλους όσοι μάχονται καθημερινά να επιβιώσουν. «Ο τραπεζίτης παχαίνει, ο εργαζόμενος αδυνατίζει» τραγούδησε ο Σπρίνγκστον στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Η περιοδεία με τίτλο «Wrecking Ball» του μεγάλου τραγουδιστή ξεκίνησε στις 13 Μαΐου από την Ισπανία και περιέχει 33 στάσεις σε 15 χώρες, με τελευταία στάση το Ελσίνκι στις 31 Ιουλίου.
Πηγή: imerisia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα