Γνωστοί ανώνυμοι συκοφάντες & υβριστές!

Επιστολή Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω επί της «δήθεν ουσίας» σε ανώνυμους -χρόνια γνωστούς άγνωστους…- συκοφάντες και υβριστές που δήθεν εργάζονταν νυχθημερόν στην ΕΡΤ για να… λουφάρουν άλλοι!

Πολλές φορές εδώ και αρκετά χρόνια πιπιλίζουν φανερά ή κρυφά την ίδια καραμέλα, αλλά δεν έπεισαν κανένα! Γιατί ποτέ δεν είχαν το θάρρος (και φυσικά στοιχεία) να πάνε είτε στον εισαγγελέα, είτε στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης αλλά ούτε καν στις εκάστοτε διοικήσεις της ΕΡΤ

για να σώσουν τα οικονομικά, την τιμή και τη διαφάνεια της ΕΡΤ που τόσο πολύ λατρεύουν!

Προσωπικά είχα απαντήσει δημόσια με πολλαπλά επιχειρήματα -αρκετές φορές- σε αντίστοιχες αστήρικτες και συκοφαντικές καταγγελίες, αλλά ποτέ δεν είδα κάποια αντίδραση όχι από την ηγεσία της ΕΡΤ αλλά ούτε καν από κάποιον φανερό ή «κρυφό» διευθυντή ή προϊστάμενο της αθλητικής διεύθυνσης… Επίσης δεν είμαι εγώ που έπαιρνα πολλαπλάσια χρήματα απ’ τα προβλεπόμενα από τη ΣΣΕ, που υπέγραψα διάφορες συμβάσεις ή αμοιβές, που σκόρπισα δεκάδες εκατομμύρια σε προσλήψεις «αναγκαίων συνεργατών», σε πολυτελείς παραγωγές, σε ταξίδια κ.λπ.

Γιατί δεν συνέβησαν όλα τα παραπάνω; Ο νοών νοείτω!
Τέλος, ενώ το σχόλιό μου αφορούσε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, χωρίς καμιά άλλη αναφορά στα καλώς ή κακώς κείμενα στην ΕΡΤ ή στο βίο και την πολιτεία κανενός, υψηλά ή χαμηλά ιστάμενου, ο δήθεν ενοχλημένος «Νίκος» προσπαθεί να αναμοχλεύσει «ιστορίες για αγρίους», εμπλέκοντας και ονόματα συναδέλφων που έχουν αποχωρήσει από την ΕΡΤ από την εποχή της «εθελουσίας εξόδου» που ολοκληρώθηκε το 2003!

Αν πάντως είναι τόσο σίγουρος ότι ξέρει τόσο καλά τι, πότε και πώς έχει συμβεί στην ΕΡΤ ας φτιάξει μια ανοικτή συζήτηση κι ας έρθει να μιλήσει ή να ακούσει… Αλλά μετά να μην κρυφτεί ή να φύγει τρέχοντας!

Δυστυχώς, έως τότε, είμαι αναγκασμένος να αναρωτηθώ πόσες άλλες γελοιότητες θα δούμε και θα ακούσουμε, τώρα μάλιστα που ανοίγει και η διαδικασία για την εκλογή νέου δ.σ. στον ΠΣΑΤ…
Ευχαριστώ για την υπομονή σας

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
(πάντοτε με ονοματεπώνυμο, ούτε με ψευδώνυμα, ούτε με αρχικά…)

Keywords
Τυχαία Θέματα