Πώς ένα «καυτό» sms παραλίγο να τον στείλει φυλακή;

Πού να το φανταζόταν ότι ένα απλό γραπτό μήνυμα στο κινητό θα τον έβαζε σε τέτοιους μπελάδες…

Ο 24χρονος Κρεγκ Έβανς (Craig Evans), δάσκαλος κολύμβησης, αποφάσισε να στείλει ένα πονηρό sms στην κοπέλα του, στο οποίο σε ελεύθερη μετάφραση της έλεγε να έρθει να κολλήσουν τα κορμιά τους για ένα γρήγορο ή κι όχι τόσο γρήγορο σεξ.

Ωστόσο, πάτησε ένα λάθος κουμπί στο Blackberry του κι έστειλε το μήνυμα σε όλες τους τις επαφές. Μπορούμε να φανταστούμε τα πειράγματα που θα δέχτηκε από συγγενείς, φίλους και γνωστούς, το κακό,όμως, είναι ότι ανάμεσα στις επαφές του υπήρχαν και δύο ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 13 και 14 ετών.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Κρεγκ να κατηγορηθεί για παρακίνηση ανηλίκου σε σεξουαλική πράξη, να συλληφθεί, να δικαστεί και να του επιβληθεί τον περασμένο Ιούλιο από το δικαστήριο του Μπέρμινγκχαμ (Birmingham) ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα όταν οι δικηγόροι του προσέφυγαν στο Εφετείο του Λονδίνου, ισχυριζόμενοι ότι ο λανθασμένος χειρισμός της συσκευής αποδεικνύει ότι το μήνυμα δεν απευθυνόταν σε συγκεκριμένα άτομα.

Και δικαιώθηκαν αφού οι 18 μήνες έγιναν 9 με αναστολή με το Εφετείο να δηλώνει ότι υπήρχαν πολλοί ελαφρυντικοί παράγοντες στην υπόθεση.
Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα