Πρωταγωνιστής στην ενημέρωση το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1

Συνεχής και εντυπωσιακή η αύξηση της τηλεθέασης σε όλες τις ηλικιακές ομάδες

Με κύριο στόχο την αξιοπιστία της είδησης και τον σεβασμό προς τον τηλεθεατή, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 συνεχίζει να βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων, να αναδεικνύει την ουσία της είδησης και να αποτελεί την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Οι τηλεθεατές απέδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς το επέλεξαν για την

ενημέρωσή τους και σε δύο από τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ξεκινώντας από το πιο πρόσφατο, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου και τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε 24% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό 15-44, κερδίζοντας προβάδισμα 6,7 μονάδων από το δεύτερο κανάλι (Mega). Επίσης το δελτίο του ΑΝΤ1 προηγήθηκε και στο σύνολο του κοινού φτάνοντας το 24,3%. Στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις18 Σεπτεμβρίου το δυναμικό κοινό 15-44 εμπιστεύτηκε τον ΑΝΤ1 για την ενημέρωσή του σε ποσοστό 21,4% φέρνοντάς το στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 παρουσιάζει κάθε μήνα σταθερά ανοδική πορεία. Σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2013, τον Οκτώβριο σημείωσε για ακόμα μια φορά αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης. Αξίζει να σημειωθεί πως το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 επικρατεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, και πιο συγκεκριμένα στο σύνολο της εβδομάδας προηγήθηκε στο δυναμικό κοινό 15-44 με ποσοστό 20,3%, το οποίο μεταφράζεται σε 5,6 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι (Mega) και με 8,2 μονάδες από το τρίτο κανάλι (Star).

Keywords
Τυχαία Θέματα