Σε λίγο θα μας ζητήσουν και φορολογική ενημερότητα για να ψηφίσουμε!

Αφασία, απλά αφασία! Tragicι, δεν έχουμε λόγια! Καταλαβαίνουμε (απόλυτα!) να είναι σε δύσκολη θέση Λιάγκας – Σκορδά με τον today καλεσμένο τους, απλήρωτο ηθοποιό των «Βασιλιάδων»… αλλά άλλο αυτό και άλλο βρε guys μου να προσπαθεί το ζεύγος να μας πει ότι δεν τρέχει και τίποτα! Ας μην τον έφερναν! Ο άνθρωπος να τους λέει σεμνά και ταπεινά ότι τους έχουν χωρίς λεφτά από τον Μάρτιο (!) και ο husband να του ξεφουρνίζει: «Kαι εμείς και εσύ μιλάμε από θέση ισχύος, έχουμε το προνόμιο να δουλεύουμε στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας»… Τρία πουλάκια κάθονταν
presenter μου!

Ψυχάρης – Λιάγκας: 1 – 1
Ο οποίος Λιάγκας, για να δώσουμε και το info, πήρε θέση. «Τις σειρές δεν τις φτιάχνουν τα κανάλια, τις φτιάχνουν οι εταιρείες παραγωγής» για να τονίσει «εγώ γνωρίζω ότι το Mega έχει δώσει χρήματα στην εταιρεία παραγωγής για το συγκεκριμένο πράγμα»… Α τσα! Ψυχάρης - Λιάγκας: 1 – 1 το σκορ!

Η δασκάλα συμβουλεύει
Την κορυφαία πινελιά την έδωσε η Σκορδά. Η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ επανέφερε στην τάξη τον πιτσιρικά, ανεμοστροβιλίζοντας του ότι πρέπει σε αυτή την ηλικία να σέβεται και να τιμά τους ανθρώπους που του δίνουν ευκαιρίες! Ως τι μας δίνει τα εργασιακά της φώτα τώρα τούτη! Και σε περίπτωση που δεν το κάναμε understood, ανέλαβε ο Λιάγκας να εξηγήσει τα λόγια της: «Και η εταιρεία παραγωγής σε επέλεξε και το κανάλι σε ενέκρινε, άρα τους έχουμε υποχρέωση»… Μανιφέστο δικαιωμάτων τούτοι! Ε ρε τι ακούμε μέρες που’ ναι!

Λεπτομέρειες ο μισθός
Όπου (για να το κλείνουμε το θέμα γιατί φορτώνουμε με κάτι τέτοια!) το παιδί τι τους έλεγε; Ότι κάνουμε υπομονή βεβαίως, αλλά με τρόπο που να βγει και κάτι, γιατί στο τέλος θα καταλήξουμε όλοι στο χώρο να δουλεύουμε απλά, για να ικανοποιούμε τη ματαιοδοξία μας!.. Όπως δηλαδή (να προσθέσουμε εμείς) ένα κάρο τηλεαστέρες τρομάρα τους, που είναι έτοιμοι να δουλεύουν και τσάμπα, αρκεί να αποθεώνονται στο γυαλί. Προφανώς αυτή την κατηγορία εργαζομένων έχουν στο μυαλό τους μόνο ο husband και η wife, εξ ου και η τρικυμία εν κρανίω!

Ξεχάστε τις απλές ταυτότητες
Μας έχουνε ζαλίσει τον έρωτα τούτοι οι ξένοι! Το ένα τους βρωμάει, το άλλο τους χαλάει και το τρίτο τους ξινίζει! Και όλα αυτά για να «σώσουν» το country μας, που οι ίδιοι έχουν βάλει στο μάτι να το φάνε κοψοχρονιά! Στο τέλος να μας το θυμηθείτε, Σόιμπλε και η τρελοπαρέα του, φορολογική ενημερότητα θα μας ζητήσουνε για να ψηφίσουμε! New μέθοδος!

Ευχή
Την αρχή την έκανε. Παραιτήθηκε του μισθού του λέει ο πρόεδρος της δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Με το καλό και από τη θέση του!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα