Πρωθυπουργός Παπαδήμος; Ούτε ο Μπέος με το ν Ψωμιάδη δεν “έστηναν” τόσο καλά τα παιχνί δια!!

Είναι τελικά ο Λ. Παπαδήμος ο νέος πρωθυπουργός; Αν ναί, έπρεπε να περάσουν 5 ημέρες για να καταλήξουν στην εξ αρχής κοινή τους επιλογή;
Πόσο βαθιά νυχτωμένοι είστε….Αυτό το στήσιμο δεν το είχε πετύχει ούτε ο Αγαπούλας ούτε ο Μπέος, ούτε καν παλαιότερα τα δυο αδελφάκια της παράγκας. Ξεχνάτε ότι έχετε να κάνετε με ΠΑΣΟΚ και με την πιο ενορχηστρωμένη προπαγάνδα τύπου


χούντας που έχει δει ποτέ η Ελλάδα στα χρονικά.
Πέταξαν στην αρχή το όνομα, ως μια εκ των επιλογών. Είδαν τις αντιδράσεις ένθεν και ένθεν. Μετά έβαλαν τους “δημοσιογράφους” πρόθυμους για όλα να φτιάξουν κλίμα. Μετά πέταξαν 10 ονόματα, πολύ χειρότερης επιλογής από τον Παπαδήμο, ή πολύ δύσκολα να γίνουν αποδεκτοί από το ένα ή το άλλο κόμμα.
Και μετά αφού η κοινή γνώμη και οι ψηφοφόροι έφτασαν στο σημείο να παρακαλάνε για τον Παπαδήμο, γιατί οι εναλλακτικές ήταν ο Πετσάλνικος, ο Κακλαμάνης και όποιος τυχαία πέρναγε έξω από προεδρικό μέγαρο, το προχώρησαν.
Και σταμάτησαν εκεί; OXI!!!. Μετά αφού κοινά αποδέχονται τον Παπαδήμο ως καλύτερη επιλογή, τον βάζουν να βάλει έναν από τους τρεις όρους την συμμετοχή της ΝΔ στο κυβερνητικό σχήμα, και τσουπ το έγκλημα έτοιμο προς κατανάλωση.
Και συκυβέρνηση, και αποδοχή όλων των όρων, και προετοιμασία για τις εκλογές όπου θα προκύψει νέα συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό απλά όποιον βγεί πρώτο κόμμα. Τόσο απλά…..τόσο στημένα.

Άντε γειά. Loutraki One


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα