Η Έλλη Κοκκίνου αποκαλύπτει την sexy πλευρά της

Για τον Γιάννη Μπόγρη και όχι μόνο μιλάει η Έλλη Κοκκίνου. Αδυνατισμένη και πολύ ήρεμη στη ζωή της μοιράζεται μικρά μυστικά που την κάνουν να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

"Δε ζω σε μια διαρκή ευτυχία" ομολογεί η χυμώδης τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα σκίζει στο πλάι της Δέσποινας Βανδή και του Νίκου Οικονομόπουλου.

Παραδέχεται ότι έχει σκεφτεί ότι θα πρέπει να γνωρίσει κάποια στιγμή στον γιο της Αλέξανδρο τον Γιώργο Μπόγρη. Έχει συμβουλευτεί μάλιστα και παιδοψυχολόγο που της εξήγησε για το οιδιπόδειο σύμπλεγμα που κυριαρχεί σε αυτές τις ηλικίες .”Δεν νομίζω ότι πρέπει να βλέπει το παιδί (ειδικά σε αυτή την ηλικία) τη μαμά του σε τρυφερές στιγμές με έναν άντρα που δεν είναι ο μπαμπάς του”, τονίζει η ίδια συμπληρώνοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να παρακούσει τις συμβουλές των ειδικών.

Η γνωστή τραγουδίστρια όμως δε μπορεί να κρύψει ότι περνάει καλά. Δεν το δηλώνει σε όλους ότι μπορεί να είναι ερωτευμένη, αλλά  δεν έχει την απαίτηση και από τον σύντροφό της να κάνει το ίδιο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι  του έχει  εμπιστοσύνη. “Εμπιστοσύνη 100% δεν έχω σε κανέναν. Ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Πλέον είμαι σε μία ηλικία που έχει φύγει ο ρομαντισμός, εκείνο το ροζ συννεφάκι, το “για πάντα”.”

Ο μεγάλος της έρωτας βέβαια είναι ο γιός της και σε κάθε συνέντευξή της το τονίζει. "Τους τελευταίους μήνες προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με λιγότερα πράγματα. Ευτυχισμένη με κάνει ο γιος μου και οι στιγμές που περνάω μαζί του”, συνεχίζει η Έλλη δείχνοντας για μία ακόμη φορά την λατρεία που έχει στον μικρό Αλέξανδρο. "Έχει πλάκα το γεγονός πως διαλέγει τα ρούχα μου. Αν δεν του αρέσει κάτι, θα μου το πει”, αποκαλύπτει για τον μικρό της. 



Keywords
Τυχαία Θέματα