Russell Martin: «Με τιμώρησε ο umpire»

00:43 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Πρωτότυπο παράπονο εξέφρασε ο catcher των Νιου Γιορκ Γιάνκις, Russell Martin, και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Συγκεκριμένα ο Martin ισχυρίστηκε ότι ο Laz Diaz, umpire του χθεσινού αγώνα των Γιάνκις, δεν τον άφηνε να χρησιμοποιήσει νέες μπάλες. Μάλιστα ο ρέφερι προτίμησε να πετάξει μόνος του αρκετές μπάλες στον εκάστοτε pitcher! Έτσι ανοίγει μία πρωτότυπη κόντρα στο αμερικανικό πρωτάθλημα μπέιζμπολ.

Εγχειρίστηκε ο Travis Hafner

Ο 34χρονος άσος των Κλίβελαντ Ίντιανς, Travis Hafner,

εγχειρίστηκε, όπως αναμενόταν, στο δεξί γόνατο. Παράλληλα ο Scott Barnes, ο οποίος προωθήθηκε στο βασικό ρόστερ, θα αναλάβει ρόλο relief pitcher.

Πάλι στον κατάλογο ο Matt Kemp

Επανέρχεται άμεσα στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών ο Matt Kemp, καθώς ο outfielder των Λος Άντζελες Ντότζερς υπέστη υποτροπή σε τραυματισμό στον δικέφαλο. Μάλιστα… έσπασε το μπαστούνι πάνω στο γόνατό του, όταν διαπίστωσε το νέο του πρόβλημα.

Επιστρέφει ο Juan Rivera

Την Παρασκευή (01/06) θα ενεργοποιηθεί ο Juan Rivera από τους Λος Άντζελες Ντότζερς. Άλλωστε ξεπέρασε τραυματισμό διανύοντας πορεία στον 15ήμερο σχετικό κατάλογο.

Αβεβαιότητα με Tulowitzki

Πρόωρα αποχώρησε από τον χθεσινό αγώνα των Τάμπα Μπέι Ρέις ο Troy Tulowitzki. Μοιραία είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί ήδη από αρκετά προβλήματα στο πόδι, κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Καλύτερα ο Jesus Flores

Ο catcher των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Jesus Flores, μάλλον θα επιστρέψει την Παρασκευή (01/06) στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Άλλωστε έχει ξεπεράσει τραυματισμό στον δικέφαλο, αλλά το τεχνικό επιτελείο των «πρωτευουσιάνων» προτίμησε την προφύλαξή, τις τελευταίες ημέρες.

Πονάει ακόμα ο Carlos Beltran

Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, αλλά ο Carlos Beltran επανήλθε την Τετάρτη (30/05) στη σύνθεση των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Φαίνεται πως θα χρησιμοποιείται περιοδικά, μέχρι να φτάσει στο 100%.

Μένει έξω ο Robertson

Δύο ακόμα εβδομάδες θα μείνει εκτός γηπέδων ο relief pitcher των Νιου Γιορκ Γιάνκις, David Robertson, λόγω τραυματισμού στα πλευρά. Θυμίζουμε πως απέχει από τις 11 Μαΐου και έχει παραχωρήσει τη θέση του closer pitcher στον Rafael Soriano, αφού ο βασικός, Mariano Rivera, υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα