WWE, όπως λέμε... UFC

Στα... χνάρια του UFC βαδίζει το WWE αναφορικά με τον τρόπο προώθησης του «Cena vs Rock».

Τις πετυχημένες σειρές «Primetime» του UFC έχει παρακολουθήσει προφανώς το WWE και για αυτό προωθεί το main event της WrestleMania 28 (01/04) με

αντίστοιχο τρόπο. Όπως κοινοποιήθηκε, ο αγώνας μεταξύ του John Cena και του Rock θα «χτιστεί» με μονόωρο αφιέρωμα στην αμερικανική τηλεόραση.

Συνολικά το σημαντικότερο ματς του φετινού «show of shows» έχει προωθηθεί όπως τα περισσότερα του UFC. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα promos-trailers που δημιουργούνται τακτικά, με αποκορύφωμα αυτά που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του Royal Rumble.

Πλέον το τηλεοπτικό δίκτυο «NBC» ανακοίνωσε πως θα προβάλει ειδικό επεισόδιο στις 26 Μαρτίου. Αυτό θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην αναμέτρηση του John Cena με τον Rock.

Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του WWE. Όπως τα «Primetime» του UFC, έτσι και το συγκεκριμένο show θα περιέχει αφιερώματα στις ζωές των δύο Superstars και στον τρόπο προετοιμασίας τους.

Πέρα από όλα τα παραπάνω, οι δύο άνδρες συνεχίζουν καθημερινά τον «πόλεμο» στο Twitter. Επίσης υπάρχουν πλέον οι εμφανίσεις του Rock στα Raw Supershows.

Keywords
Τυχαία Θέματα