Ασή Γωνιά – Πατούχας 4-1

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ξέφυγε η Ασή Γωνιά, η οποία επικράτησε 4-1 του Πατούχα για τον 10Ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ασή Γωνιά η οποία διέλυσε 4-1 του Πατούχα και κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Δοντσίδης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 22’ που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Έτσι ο Μπαξεβάνης έκανε το 2-0 στο 51’, με τον Χαρατσή να

κάνει το 3-0 στο 54’.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Καραδάκης έκανε το 4-0 για τους γηπεδούχους. Στο 79’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Καστελιαννάκης αποβλήθηκε. Έτσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με αυτογκόλ του Κριάρη στο 93’.

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ: Δημητριάδης, Κριάρης, Μανωλακάκης (66’ Αντουράκης), Τσικαλάς, Κεφάκης (85’ Γυπαράκης), Δοντσίδης, Χαρατσής, Σηφακάκης, Καραδάκης, Ιβάνοφ, Μπεξαβάνης (72’ Γυπάρης)
ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Χωματάς, Ραπτάκης, Κάτελας (59’ Νικολάρας), Σουργιάς, Ματθαιάκης, Παπαδόπουλος, Καραντινάκης, Ζαφείρης (56’ Μπελιμπασάκης), Καστελιαννάκης, Σούρσος (69’ Καστελιαννάκης Ι.), Κουτεντάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα