Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού ο Ελευθεράκης

Σε σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας βρέθηκε την Παρασκευή (27/04) ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και μέχρι πρότινος μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Κώστας Ελευθεράκης.

Ο παλιός αστέρας του «τριφυλλιού» μίλησε στους σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στον σύλλογο το τελευταίο διάστημα και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην πάρει ο Παναθηναϊκός

άδεια για να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

«Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να μην πάρουμε άδεια συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και θα τον φτάσουν ψηλά. Είμαι βέβαιος γι' αυτό. Ωστόσο δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα».

Μιλώντας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ελευθεράκης τόνισε ότι «μετά τη φυγή του Σισέ και του Ζιλμπέρτο, η ομάδα έπρεπε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε ο προπονητής. Στην Ευρώπη δεν τα καταφέραμε γιατί δεν είχε αφομοιωθεί ακόμα από τους παίκτες ο νέος τρόπος παιχνιδιού. Κάναμε ένα καλό πρωτάθλημα, φτάσαμε να έχουμε πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό, αλλά με τα 'ψέματα' δεν μπορείς να κατακτήσεις τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός, βλέποντας ότι έχει κάνει επενδύσεις, αλλά εμείς ήμασταν πρώτοι, άλλαξε τακτική και έκανε κάποιες κινήσεις. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε ένα μπαράζ δηλώσεων μεταξύ των δυο συλλόγων, κάτι που αποπροσανατόλισε την ομάδα μας».

Ο Ελευθεράκης, πάντως, δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η Εθνική θα έχει πολύ καλή πορεία στο Euro».

Keywords
Τυχαία Θέματα