«Μάτια» Ολυμπιακού σε Εβάντρο (photos)

Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και μάλιστα, σε περίοπτη θέση, βρίσκεται το όνομα του Εβάντρο, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας «σκανάρουν» την παγκόσμια αγορά στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν πληρέστερης ενημέρωσης τους αναφορικά με τους παίκτες, οι οποίοι ενδεχομένως να μπορούσαν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό

ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportske.net» , η οποία ωστόσο, επικαλείται ως πηγή της το σέρβικο site «redstarbelgrade.info» , ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο επιθετικό χαφ του Ερυθρού Αστέρα, Εβάντρο.

Ο 25χρονος λατινοαμερικανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει στην κατοχή του σερβικό διαβατήριο, μετράει φέτος 31 συμμετοχές και 13 γκολ με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, ενώ η τιμή του στο… άτυπο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός προσανατολίζεται στο να στείλει «κατάσκοπο» στο επερχόμενο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν Βελιγραδίου, ενώ φυσικά οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να… τσεκάρουν τον Εβάντρο και στην φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (ενδεχομένως και του νταμπλ), η οποία θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 9 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα