Αλαφούζος: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την αδειοδότηση»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει τα εμπόδια που συναντάει και θα μπορέσει να αδειοδοτηθεί, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την παρουσία του τα ευρωπαϊκά Κύπελλα τη επόμενης σεζόν, εξέφρασε μέσω συνέντευξής του σε εφημερίδα ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το «όχι» της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και της Eurobank, όχι μόνο δεν πτοούν τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά αντιθέτως τον κάνουν να συνεχίζει την προσπάθειά του να... βγάλει

άκρη για το καλό του Παναθηναϊκού με αμείωτους ρυθμούς! Μια προσπάθεια που, βάσει όσων είπε σε αθλητική εφημερίδα, αναμένεται να έχει αίσιο τέλος…

«Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, για να πάρουμε την αδειοδότηση. Μπορούμε να την πάρουμε. Απαιτείται πάνω απ’ όλα συσπείρωση των Παναθηναϊκών δυνάμεων και συμμετοχή και των μετόχων, για να τα καταφέρουμε. Έχουν συγκεντρωθεί χρήματα αλλά δεν φτάνουν. Χρειάζονται κι άλλα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του γνωστού επιχειρηματία στην «Sportday».

Για να συμπληρώσει: «Ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα και ανήκει πλέον στους οπαδούς του. Στο χέρι των οπαδών του Παναθηναϊκού -ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του καθενός- είναι να βοηθήσουν την ομάδα, όσο μπορεί ο καθένας για να πετύχει. Αυτό το μοντέλο λαϊκής βάσης είναι το σύγχρονο μοντέλο σε όλη την Ευρώπη. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα