Ανακοίνωση των παικτών της Νίκης Βόλου

Τις νέες επαφές που θα έχουν τη Δευτέρα (19/03) με τον Γιώργο Δαλούκα και το Δ.Σ. της Νίκης Βόλου, από όπου ζητούν εγγυήσεις για να επανέλθει η σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, γνωστοποιούν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας.

Μεταξύ άλλων τονίζουν ότι η χθεσινή (15/03) προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του κ. Κώστα Γρηγοριάδη, ενώ σήμερα (16/03) θα γίνει κανονικά με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Η ανακοίνωση των παικτών της Νίκης Βόλου, η οποιά φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρει

τα εξής:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε πως μετά από επαφές με τον μεγαλομέτοχο κ. Γιώργο Δαλούκα, αλλά και με το ΔΣ της ΠΑΕ, αποφασίσαμε να προπονηθούμε υπό τις οδηγίες του κ. Κώστα Γρηγοριάδη.
Αύριο Παρασκευή (16/3) η προπόνηση θα διεξαχθεί κανονικά, υπό τις οδηγίες του αξιότιμου τεχνικού μας κ. Απόστολου Χαραλαμπίδη, κατανοώντας την κρισιμότητα του κυριακάτικου εκτός έδρας παιχνιδιού.

Τη Δευτέρα (19/3) εμείς οι ποδοσφαιριστές θα έχουμε νέες επαφές με τον μεγαλομέτοχο κ. Γιώργο Δαλούκα και το ΔΣ της ΠΑΕ και εφόσον δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις, οι προπονήσεις και γενικά η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα