Αναμονή πληρωμών στη Νίκη Βόλου

Το χρώμα του χρήματος αναμένεται να δουν σήμερα (26/03) οι παίκτες της Νίκης Βόλου. Φήμες για επιστροφή του Αλέξη Αλεξίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στη σημερινή (26/03) προπόνηση θα παραστεί ο Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος αναμένεται να μοιράσει χρήματα στους ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνισθούν στο ματς με αντίπαλο τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών με καλύτερη ψυχολογία.

Σε αυτό το παιχνίδι, η Νίκη Βόλου θα έχει στον πάγκο της τον Κώστα Γρηγοριάδη,

ο οποίος προπονεί τους παίκτες, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews, πολύ πιθανό είναι το σενάριο να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» ο Αλέξης Αλεξίου. Δεν αποκλείεται, βέβαια, και το ενδεχόμενο να παραμείνει μέχρι το τέλος ο Κώστας Γρηγορίαδης.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές των οποίων οι προσφυγές έφτασαν στα γραφεία της ομάδας την περασμένη βδομάδα, δείχνουν διατεθειμένοι να προβούν σε διακανονισμό.

Τέλος, ο Σίμος Λάζαρης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ως εκπρόσωπος του Γιώργου Βαλαχή και κάνει έλεγχο στα τιμολόγια που αφορούν τη σύντομη περίοδο της διοίκησης του Γιώργου Δαλούκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα