Απώλεια Ehrhoff στο Μπάφαλο

Μπορεί να πλησιάζουν συνεχώς τα play off, αλλά οι Μπάφαλο Σέιμπερς χάνουν τον Christian Ehrhoff και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Χτύπησε το αριστερό του γόνατο ο πολύτιμος αμυντικός των Σέιμπερς. Το διάστημα αποχής του δεν έχει καθοριστεί, αλλά ενδέχεται να χάσει την υπόλοιπη regular season, κάτι που δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στον σύλλογο του Μπάφαλο.

Μία «αθώα» σύγκρουσή του με τον Troy Brouwer των Ουάσινγκτον Κάπιτολς προκάλεσε το... μοιραίο.

Υποψήφιοι για Masterton

Όλες οι ομάδες της λίγκας πρότειναν από έναν παίκτη τους, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το Masterton Trophy. Αυτή η διάκριση δίνεται στον αθλητή που έχει δείξει τη μεγαλύτερη αφοσίωση στο άθλημα.

Δύο εβδομάδες έξω ο Bishop

Εκτός του υπόλοιπου πρωταθλήματος θα μείνει ο Ben Bishop. O τερματοφύλακας των Ότουα Σένατορς υπέστη τραυματισμό και θα επιστρέψει... του χρόνου.

Στη Μινεάπολις ο Zucker

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του χόκεϊ επί πάγου υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μινεσότα Ουάιλντ. Άλλωστε ο επιθετικός, Jason Tucker, αρχηγός της εφηβικής ομάδας των Η.Π.Α., αποτέλεσε επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου το 2010 από τους «τρελούς».

Δύο ακόμα απουσίες για Letang

Για τουλάχιστον δύο ακόμα παιχνίδια θα μείνει μακριά από τα ρινκ ο αμυντικός των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, Kris Letang. Υποφέρει, άλλωστε, από τραυματισμό που προκλήθηκε από μαρκάρισμα του Ryan Carter, επιθετικού των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς.

Προβλήματα στους Κανάκς

Εκτός παραμένει ο Daniel Sedin, ενώ οι Andrew Ebbett και Keith Bellard προπονήθηκαν ελαφρά. Σε κάθε περίπτωση, οι Βανκούβερ Κανάκς θυμίζουν... νοσοκομείο.

«Έκλεισαν» Hunwick οι Μπλου Τζάκετς

Τον τερματοφύλακα του κολεγίου του Μίσιγκαν, Shawn Hunwick, υπέγραψαν οι Κολόμπους Μπλου Τζάκετς. Θα είναι αναπληρωματικός του Allen York, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο, Steve Mason, στα επόμενα ματς των ουραγών του NHL.

Στο Κατάρ το ασιατικό

Το Κατάρ θα φιλοξενήσει το φετινό Asian Champions Trophy. Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη χώρα της Ασίας έχει ήδη εξασφαλίσει τη διοργάνωση των Μουντιάλ του 2022 και διεκδικεί τους Ολυμπιακούς του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα