Μπεντ: «Μεγάλο επίτευγμα»

Ο επιθετικός της Αγγλίας, Ντάρεν Μπεντ υποστήριξε ότι η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι τεράστια επιτυχία.

Ακόμα και με έναν σχετικά δύσκολο τρόπο η Αγγλία κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από το Μαυροβούνιο και να εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου των προκριματικών και ταυτόχρονα την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Ο επιθετικός των «λιονταριών», Ντάρεν Μπεντ μίλησε στα Μέσα της Αγγλίας και υποστήριξε ότι η πρόκριση της ομάδας του είναι μεγάλο επίτευγμα. «Είναι σπουδαία επιτυχία για την χώρα μας. Ήταν δύσκολα τα προκριματικά, αλλά καταφέραμε να παίξουμε

καλά και να τελειώσουμε την δουλειά μας. Ανυπομονούμε πλέον για τα τελικά», είπε αρχικά ο επιθετικός της Άστον Βίλα.

«Το παιχνίδι μας με το Μαυροβούνιο έγινε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά εμείς ήμασταν καλοί. Παίξαμε καλά και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε και τη νίκη», συνέχισε ο έμπειρος επιθετικός.

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του στην Άστον Βίλα, Άσλεϊ Γιάνγκ που του έκανε την ασίστ. «Έχω μία πολύ καλή συνεργασία μαζί του. Όποτε βρίσκομαι στην περιοχή, καταφέρνει να με βρει. Στη συγκεκριμένη φάση μπορεί να ήθελε να σκοράρει, αλλά μου έδωσε την πάσα για να σιγουρέψει το γκολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα