Μπέος: «Αν έχω μιλήσει, να μείνω μέσα ισόβια»

11:58 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου υποστήριξε πως ουδέποτε είχε συνομιλίες με τον Σεμπάστιαν Σάχα ή τον εκπρόσωπό του και μάλιστα υπογράμμισε πως θα ζητήσει να μείνει κρατούμενος ισόβια αν αποδειχθεί το αντίθετο.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra μίλησε ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου και διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός ότι είχε συνομιλίες

με τον Σεμπάστιαν Σάχα και τον εκπρόσωπό του πριν το 4-0 του ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Ο Αχιλλέας Μπέος παράλληλα υποστήριξε για ακόμα μια φορά πως κρατείται άδικα και πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει την αθωότητα του.

Παράλληλα, από τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου δεν έλειψαν οι βολές προς το κράτος αλλά και τη δικαιοσύνη, με τους Παναγιώτη Μπιτσαξή και Παύλο Γερουλάνο να… συγκεντρώνουν τα πυρά του άλλοτε ιδιοκτήτη της ομάδας της Μαγνησίας.

«Αν έχω συνομιλήσει με τον ποδοσφαιριστή Σάχα ή άλλους παίκτες της ΑΕΚ, ή τους μάνατζέρς τους, πριν το παιχνίδι ή επτά μήνες πριν, δέχομαι να παραμείνω στις φυλακές ισόβια. Που δεν είναι παράνομο το αν έχω μιλήσει με έναν μάνατζερ, γιατί μπορεί να είναι και μάνατζερ δικού μου παίκτη, αλλά δέχομαι να μείνω μέσα ισόβια», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα για το θέμα που ανέκυψε μετά τα όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

«Είναι γνωστό πως είμαι – παράνομα – στις φυλακές Ναυπλίου. Δεν έγινε καμία απόδραση, θα το μαθαίνατε», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος και στη συνέχεια, υποστήριξε: «Συμπληρώνω 8,5 μήνες και θεωρώ πως αυτοί που με κρατάνε εδώ πρέπει να ντρέπονται αν έχουν φιλότιμο και δικαστική συνείδηση».

Ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διαδικασίες που έχει κάνει προσπαθώντας να αποφυλακιστεί, ενώ αναφέρθηκε σε όλο το παρασκήνιο – όπως υποστηρίζει – και τις παρεμβάσεις που πιστεύει ότι υπάρχουν στην υπόθεση για την οποία κατηγορείται…

«Στο εξάμηνο έπρεπε να περάσεις υποχρεωτικά από συμβούλιο το οποίο κρίνει αν είσαι επικίνδυνος, αν είσαι εγκληματίας, όπως τα λένε αυτοί, αλλά δεν μας λένε πιο είναι το έγκλημα. Ποια είναι αυτή η συμμορία που έχω και ποια είναι τα μέλη της», είπε ο άλλοτε παράγοντας και πρόσθεσε: «Αυτή η ιστορία θα μπορούσε να γίνει και ταινία. Είναι βέβαια τραγικό για μένα και την οικογένειά μου, αλλά είναι λυπηρό συνολικά να φέρονται έτσι».

Για τους άλλους προφυλακισμένους της υπόθεσης, σχολίασε: «Ο κάθε άνθρωπος τραβάει το δικό του Γολγοθά. Εγώ μιλάω μόνο για τον Αχιλλέα Μπέο. Δεν θα μιλήσω ούτε για τον Τσακογιάννη, ούτε για κανέναν άλλον».

Για την εμπειρία του από τις φυλακές, επισήμανε: «Καμιά φορά λένε πως πρέπει να ζήσεις και να βιώσεις για να καταλάβεις και να εκτιμήσεις πράγματα διαφορετικά. Μην κοιτάμε την περίπτωση τη δική μου, γιατί κι εγώ βιώνω άθλια κατάσταση αλλά έχω τη δύναμη να την ξεπερνάω, όταν σε έναν χώρο για 290 ψυχές μένουν 500 άνθρωποι, εκεί τελειώνουν όλα. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται το 2012 στο τσιμέντο κι έφεραν κουβέρτες οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, για ποια Ελλάδα να μιλάμε και για ποια πατρίδα. Βγαίνει μ

Keywords
Τυχαία Θέματα