Χριστόπουλος: «Απαράδεκτα λάθη»

«Πληρώνουμε τα λάθη μας γιατί είναι απαράδεκτο για ακραίους παίκτες να κάνουν τέτοια λάθη», τόνισε ο προπονητής της ΕΑΠ.

Στις ψυχικές δυνάμεις της ομάδας του στάθηκε μετά τη νίκη επί της ΕΑΠ ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Ήρθε το τρίποντο που περιμέναμε και ζητούσαμε τόσο πολύ, παρόλο που είχαμε μέτρια απόδοση και νευρικότητα. Τώρα πλέον με αυτούς τους πόντους είμαστε σχεδόν σίγουροι στην 8άδα. Μπορούσαμε να το τελειώσουμε στο δ' σετ

όταν δεν διατηρήσαμε τη διαφορά κι η Πάτρα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας προηγήθηκε με 20-23, αλλά για μια φορά ακόμη η ομάδα δείχνει στα τελειώματα των σετ τις ψυχικές της δυνάμεις και ότι πιστεύει στην ανατροπή», τόνισε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο τεχνικός της αχαϊκής ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος, μίλησε για τα λάθη των ακραίων του: «Το πιο δίκαιο θα ήταν να πάει το παιχνίδι στο 5ο σετ, αφού νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πληρώνουμε τα λάθη μας γιατί είναι απαράδεκτο για ακραίους παίκτες να κάνουν τέτοια λάθη στο 23-20 του δ' σετ. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος... Είναι άδικο έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Η Λαμία δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ενώ για μας είναι καθοριστικό το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα