Δαμιανίδης: «Δεν υπάρχει δεύτερη θέση για τη Νίκη»

17:42 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Σίγουρος ότι η Νίκη Βόλου θα τερματίσει στην πρώτη θέση είναι ο Κυριάκος Δαμιανίδης, αφού όπως τόνισε είναι η καλύτερη ομάδα του 2ου ομίλου της Football League 2.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του προπονητή του, Απόστολου Χαραλαμπίδη, κινήθηκαν και αυτές του Κυριάκου Δαμιανίδη.
Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε και θα αγωνισθεί για πρώτη φορά με την κυανόλευκη φανέλα, υποστήριξε ότι στην ομάδα λείπει η ψυχολογία,

το ηθικό, αλλά και η τύχη:

«Πιστεύω ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι τελικός για μας. Έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά θεωρώ ότι με ένα σερί τεσσάρων-πέντε αγώνων θα καλύψουμε τη διαφορά και θα πάμε τη Νίκη εκεί που της αξίζει. Αυτό που λείπει περισσότερο είναι η ψυχολογία και το ηθικό.
Με μία νίκη η ομάδα θα ρολάρει και θα κερδίζει εύκολα τα παιχνίδια. Έχουμε πολύ καλό υλικό, αλλά είναι θέμα τύχης. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα την ανεβάσουμε. Δεν υπάρχει δεύτερη θέση για μας, ούτε αν πέσουν κάποιες ομάδες παραπάνω από τη Β’ Εθνική.

Η Νίκη θα τερματίσει πρώτη κι αυτό θα το δείτε σε λίγους αγώνες. Η αισιοδοξία μου πηγάζει από τη δουλειά που κάνουμε και τους παίκτες που έχουμε. Κάποτε θα μας βγει και στο γήπεδο. Ψυχολογικά είμαι έτοιμος να παίξω, ενώ αγωνιστικά πιστεύω ότι αν και είχα μείνει κάποια παιχνίδια εκτός, γιατί δεν είχε βγει το δελτίο μου, θα αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα