Εγκρίθηκε η Λέσχη «Κρήτες» του ΟΦΗ

Την έγκριση για τη μετατροπή και λειτουργία της σε Λέσχη τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις πήρε η «Λέσχη Φίλων ΟΦΗ Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος».

Λέσχη, η οποία αναγνωρίστηκε επίσημα την Πέμπτη 26 Απριλίου από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου και πληροί όλες τις προϋποθέσεις λειτουργίας. Με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου ανοίγει πλέον ο δρόμος νʼ ανοίξουν και πάλι τα γραφεία όπου στεγάζονται οι «Κρήτες» στις Πατέλες Ηρακλείου, μετά το σφράγισμα του χώρου τέλη Δεκεμβρίου του 2011 από την Αστυνομική

Διεύθυνση Ηρακλείου. Σφράγισμα του χώρου έπειτα από μήνυση που υπήρξε για τον Σύνδεσμο και όχι για την αναγνωρισμένη πλέον Λέσχη από το Πρωτοδικείο η οποία και θα έχει νέο καταστατικό.

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου αναφέρει αναλυτικά:

«ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΛΕΣΧΗΣ
Με την υπʼ αριθμ. 247/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) αναγνωρίστηκε Σωματείο-Λέσχη με την επωνυμία «Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ο.Φ.Η. ΚΡΗΤΕΣ 4, 2003-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» και τον διακριτικό τίτλο «ΚΡΗΤΕΣ 4», ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και σκοπό την μεταξύ των φιλάθλων του Ο.Φ.Η. του Δήμου Ηρακλείου και της Κρήτης εν γένει γνωριμία, την καλλιέργεια, την ανάπτυξη και την διάδοση του φίλαθλου πνεύματος, την ανάπτυξη της συναδέλφωσης και αλληλεγγύης μεταξύ αυτών καθώς και την ψυχαγωγία τους, την καλλιέργεια και προαγωγή της αθλητικής παιδείας των μελών της και ιδίως των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι και του φίλαθλου πνεύματος, την πάσης φύσεως με νόμιμα μέσα, ενίσχυση και υποστήριξη της αθλητικής προσπάθειας και του συλλόγου με την επωνυμία «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (ΠΑΕ Ο.Φ.Η.). Στην έννοια Ο.Φ.Η. περιλαμβάνεται τόσο το ερασιτεχνικό τμήμα όσο και τα επαγγελματικά, ΠΑΕ ΟΦ.Η. καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, υδατοσφαίριση κλπ. και όσα ειδικότερα αναφέρονται στο άρθρο δύο (2) του καταστατικού του ως άνω Σωματείου-Λέσχης.

Ηράκλειο 26-4-2012
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Αλέξανδρος Μαυροκουκουλάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα