«Φωνάζουμε όλοι μαζί για τον Ηρακλή»

Το ΤΑΑ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση ενόψει του αυριανού (27/4) τελικού με τον Φοίνικα που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο (28/4) στις 7 μ.μ. (Onsports LIVE, Novasports) τον Φοίνικα

Σύρου στον πέμπτο και τελευταίο τελικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας στη Volleyleague. Στο μεταξύ, μεγάλη είναι η απήχηση του κόσμου με το ΤΑΑ Ηρακλής να εκδίδει ανακοίνωση, δίνοντας του ώθηση να φωνάξει για να ενισχύσει την ομάδα, χωρίς όμως ακρότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Ηρακλής ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την απίστευτη ανταπόκριση του όσον αφορά τα εισιτήρια του τελικού με τον Φοίνικα Σύρου που κυκλοφορούν από το πρωί της Παρασκευής (27/4). Η «δίψα» σας για να βρεθείτε στο ΕΓ Μίκρας το Σάββατο (28/4, 19.00) μας δίνει δύναμη και ώθηση για την κατάκτηση του πέμπτου πρωταθλήματος στην ιστορία μας.
Η στήριξη σας και η φωνή σας κατά τη διάρκεια του τελικού είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Αναμένουμε από εσάς να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που μόνο εσείς γνωρίζετε.

Χωρίς ακρότητες και δίχως να πέσετε σε καμία «παγίδα».

Με ψυχραιμία, υπομονή, παλμό, φωνή, πάθος για την νίκη και τον τίτλο.

Φωνάζουμε για τον Ηρακλή, στηρίζουμε τον Ηρακλή και τον ωθούμε στην επιτυχία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…».

Είχε προηγηθεί η εξής ανακοίνωση:

«Λόγω της τεράστιας ζήτησης για τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού του Σαββάτου (28/4, 19.00) με τον Φοίνικα Σύρου στο ΕΓ Μίκρας, το ΤΑΑ Ηρακλής ανακοινώνει τα εξής: Προτεραιότητα για τα εισιτήρια του τελικού έχουν οι χορηγοί της ομάδας, οι κάτοχοι διαρκείας και τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου.

Δεν γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις, οι φίλοι του Ηρακλή θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου και εφόσον δεν εξαντληθούν μέχρι το Σάββατο στις 13.00, θα διατεθούν εισιτήρια από το ειδικό σταντ έξω από το ΕΓ Μίκρας.

Έξω από το γήπεδο θα λειτουργεί επίσης μπουτίκ της ομάδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, ραντεβού στο ΕΓ Μίκρας!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…».

Keywords
Τυχαία Θέματα