Μυροφορίδης: «Καθαρή και τίμια ομάδα ο Απόλλων»

Στις δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, που έκανε λόγο για δίκαιη νίκη του Πανηλειακού επί της ομάδας του απάντησε ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος χαρακτήρισε καθαρή και τίμια ομάδα την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο τεχνικός διευθυντής του Πανηλειακού μιλώντας στον Τύπο της Ηλείας αναφέρθηκε ακόμη στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας στην Ελευσίνα και στην παρουσία του στη Βέροια, όπου παρακολούθησε το ματς της ομώνυμης ομάδας με τον Πλατανιά:

«Είναι

καλό να ξέρεις ότι ο κυριότερος αντίπαλος σου είναι τίμιος. Η νίκη μας απέναντι στον Απόλλωνα ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Εκτός όμως από αυτό, είμαι χαρούμενος γιατί ο βασικός συνδιεκδικητής είναι μια ομάδα καθαρή και τίμια!

Ήρθαν στον Πύργο και πολλοί οπαδοί του Απόλλωνα και βοήθησαν κι αυτοί με την παρουσία τους να έχει ο αγώνας το "χρώμα" ενός πραγματικού ντέρμπι. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω κι αυτούς, και την ομάδα του Απόλλωνα και τον κ. Σταμάτη Βελή, και να τονίσω ότι έχω μιλήσει πολύ τον τελευταίο καιρό, αλλά ότι έχω πει, δεν αφορά αυτόν και την ομάδα του. Άλλωστε, εμάς μας κάνει καλό σαν ομάδα ο ανταγωνισμός με τον Απόλλωνα. Ο οποίος για μένα παραμένει το φαβορί για την πρώτη θέση γιατί έχει να δώσει ένα ματς περισσότερο.

Εμείς, με χαμηλά το κεφάλι και χωρίς καμιά έπαρση, συνεχίζουμε να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, με στόχο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται».

Για το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Μαγούλας και αν επηρεάζει σε κάτι το τεταμένο κλίμα που υπήρξε στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου δήλωσε: «Παίζουμε έναν τελικό. Με μια ομάδα που στα τελευταία ματς είναι αήττητη, που έχει αξιόλογο προπονητή, ο οποίος είχε πάρει άνοδο με την προηγούμενη ομάδα του (σ.σ. Αντώνης Πριόνας - Ηρακλής Ψαχνών), ενώ έχει και έμπειρους παίκτες. Θεωρώ ότι με τη δίψα που μας διακρίνει, θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, σε μια δύσκολη έδρα. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα συμβεί το παραμικρό, θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Εύχομαι να κερδίσει η ομάδα μου, αν είναι καλύτερη και το δικαιούται. Συνολικά, στα πέντε ματς που μένουν, τέσσερα για μας, να είμαστε όλοι προσεκτικοί, ενώ εύχομαι να έχουμε σύμμαχο μας την τύχη. Γιατί όταν έχεις ήδη την ικανότητα, μόνο την τύχη χρειάζεσαι για να πας ψηλά».

Για την παρουσία του την Τετάρτη στη Βέροια στο ματς με τον Πλατανιά είπε: «Πήγα να παρακολουθήσω την πρωτοπόρο της Football league απέναντι στην έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι καλό να παρακολουθείς τέτοια ματς, όταν έχεις ευκαιρία, γιατί όταν βλέπεις τέτοιες ομάδες, μπορείς να γίνεις καλύτερος κι εσύ, παίρνοντας κάποια πράγματα. Δικός μου στόχος από τη θέση μου, όπως και στόχος του Πανηλειακού, είναι να οργανώνουμε όσο γίνεται την επόμενη μέρα μας, γιατί έτσι αρμόζει στις μεγάλες ομάδες. Έχουμε δουλέψει και κάνουμε προγραμματισμό ώστε, όπου μας βρει η νέα σεζόν, να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Ζούμε σε μια χώρα που ταλανίζεται από προβλήματα και είμαστε υποχρεωμένοι, όσο μπορούμε, να τα μειώνουμε μόνοι μας» και συμπλήρωσε: «Θέλω ν

Keywords
Τυχαία Θέματα