«Ελεύθερο» σε Cabrera

Εγκρίθηκε ιατρικά η επαναφορά του Miguel Cabrera των Ντιτρόιτ Τάιγκερς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε έτοιμος για την πρεμιέρα της 5ης Απριλίου και πλέον η πρόθεσή του επιβεβαιώθηκε από το ιατρικό επιτελείο των Τάιγκερς. Θυμίζουμε πως ο 28χρονος third baseman χτύπησε σοβαρά το δεξί του μάτι σε αγώνα προετοιμασίας.

Πενταετές στον Lucroy

Νέο συμβόλαιο πέντε ετών υπέγραψε ο Jonathan

Lucroy με τους Μιλγουόικι Μπρούερς. Ο 25χρονος catcher θα παραμείνει βασικός κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Τρεις εβδομάδες έξω ο Chipper

Για τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο 39χρονος third baseman των Ατλάντα Μπρέιβς, Chipper Jones. Την Δευτέρα (26/03), άλλωστε, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο αριστερό του γόνατο.

Υποβιβασμός για LaPorta και «δίχτυα» σε Guerrero

Στη δεύτερη ομάδα των Κλίβελαντ Ίντιανς θα συνεχίσει ο Matt LaPorta. Υποβιβάστηκαν επίσης οι third baseman, Lonnie Chisenhall και outfielder, Ιad Huffman. Πλέον ο Vladimir Guerrero αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «ινδών», καθώς ο 37χρονος all-star των Μπάλτιμορ Όριολς «προγραμματίζεται» για βασικός outfielder. Εν τω μεταξύ, ο second baseman, Brian Roberts, θα μείνει εκτός για 15 μέρες λόγω συμπτωμάτων διάσεισης.

Αδιαφορία για Ιαπωνία

Οι Όκλαντ Αθλέτικς και Σιάτλ Μάρινερς επισκέφθηκαν περιοχές της Ιαπωνίας που δέχθηκαν «πλήγματα» από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές στην ασιατική χώρα. Άλλωστε αύριο (28/03) ανοίγουν το πρόγραμμα της regular season στο «Tokyo Dome», αλλά η σειρά παιχνιδιών τους δεν συγκεντρώνει το αναμενόμενο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους, κάτι που προβληματίζει το MLB.

Αποδεσμεύτηκε ο Mattingly

Το τέλος της συνεργασίας τους με τον Preston Mattingly ανακοίνωσαν οι Νιου Γιορκ Γιάνκις. Πρόκειται για τον γιο του Don Mattingly, τωρινό προπονητή των Λος Άντζελες Ντότζερς.

«Έκοψαν» δύο οι Άστρος

Δεν θα συνεχίσουν στους Χιούστον Άστρος οι Zach Duke και Jack Cust. Ο πρώτος υπήρξε all-star το 2009 σαν pitcher των Πίτσμπουργκ Πάιρετς και ο δεύτερος, ο 32χρονος Cust, έχει σημειώσει 105 home runs, αλλά φέτος κρίθηκε περιττός.

Keywords
Τυχαία Θέματα