Φραγκιάς: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

17:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει αύριο (09/05) τον Πανιώνιο, με τον Βασίλη Φραγκιά να θέλει η ομάδα του να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, τόνισε αναλυτικά για τους αγώνες που ακολουθούν με αντίπαλο τον Πανιώνιο: «Θεωρώ ότι η σειρά των μικρών τελικών είναι μία επιβράβευση και για τις δύο ομάδες, που έκαναν πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι τόσο εμείς όσο και ο Πανιώνιος έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας, να είμαστε δηλαδή στις τέσσερις καλύτερες ομάδες

του ελληνικού πρωταθλήματος. Το μοναδικό κίνητρο πλέον είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης. Νομίζω ότι η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια θα επικρατήσει στη σειρά των αγώνων.

Δεν ξέρουμε σε πόσα παιχνίδια θα ολοκληρωθούν οι μικροί τελικοί, εμείς πάντως θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας. Σεβόμαστε φυσικά τον Πανιώνιο, ο οποίος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το θετικό είναι ότι δεν θα έχουμε ιδιαίτερο άγχος και η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση θα τερματίσει τρίτη. Ο Πανιώνιος παίζει σκληρά στην άμυνα του και έχει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε διάρκεια σε όλα τα παιχνίδια για να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου στο γήπεδο μας. Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο Βενετόκλειο και να χειροκροτήσει τα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει φέτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα