«Γκέλαρε» ο Πανηλειακός στα Χανιά

Την ήττα, με σκορ 2-1, γνώρισε ο Πανηλειακός, στο γήπεδο Περιβολίων, από τα Χανιά και έτσι «έπεσε» από την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία πλέον βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης (νίκησε τον Αστέρα Μαγούλας).

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκαναν τα Χανιά στην έδρα τους, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο, Πανηλειακό. Η ομάδα των Χανιών επιβλήθηκαν με σκορ 2-1 των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι

στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 13’ ο Μποχώνης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρακόπουλου (1-0). Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πύργου ανέβασαν… ταχύτητα και προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν. Η πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν ήταν στο 25’, με πρωταγωνιστή τον Λώττα, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Καλογεράκης. Στο 42’ ο Πανηλειακός δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λώττα και λανθασμένη απόκρουση του Καλογεράκη, οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το αντίστοιχο πρώτο. Με τα Χανιά, δηλαδή, να πετυχαίνουν γκολ. Στο 66’ ο Νούνο τροφοδοτήθηκε από τον Καλογεράκη και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρακόπουλου (2-0). Η ομάδα της Κρήτης απάντησε άμεσα (68’), όταν μετά από κόρνερ του Λώττα, ο Κυριακίδης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, ενώ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 76’ όταν το σουτ του Βαλαώρα απομάκρυνε ο Μποχώνης

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γαβριήλης (Αθηνών), ο οποίος είχε βοηθούς τους: Χαλιάσο (Αθηνών) και Γκαβέρα (Αθηνών).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Σεληνιωτάκης, Πυθαρούλης, Καμπλιώνης, Μπρατσιάνη, Νοούνο, Πλουσής, Φάμπιο.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης, Βατσής, Χιντζίδης, Θωνιάτης (30’ Κάλφας), Κυριακίδης, Σωτηρόπουλος Γ. (46’ Μακρίδης), Ταφαρλής, Λώττας, Μανιάτης, Μπράβος.

Keywords
Τυχαία Θέματα