Η Football League με τη ματιά του πάγκου…

Μετά από τέσσερις μήνες προετοιμασίας και φιλικών αγώνων, ήρθε η στιγμή για την έναρξη ενός πρωταθλήματος που αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο κομμάτι της πίττας των ποδοσφαιρόφιλων. Η Football League είναι στη σέντρα και μαζί της πολλές επαρχιακές πόλεις πιάνουν τον σφυγμό των γηπέδων.

Οι προπονητές των 18 ομάδων που θα συμμετάσχουν στην φετινή Football League προσπαθούν να παρουσιάσουν

ανταγωνιστικά σύνολα που θα αφήσουν πίσω τους την αγωνιστική απραξία. Στο σύνολό τους οι 18 τεχνικοί δηλώνουν επιφυλακτικοί για το θέαμα που θα παρουσιάσουν οι ομάδες τους τις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν μέχρι τέλους για τους στόχους που έχουν θέσει. Το Onsports δίνει βήμα στους προπονητές όλων των ομάδων, οι οποίοι μαζί με τους ποδοσφαιριστές είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του νέου πρωταθλήματος.

Γιώργος Κούτσης – Αγροτικός Αστέρας

«Περιμένουμε την απόφαση με αγωνία, αν θα συμμετάσχουμε δηλαδή στην Football League ή όχι, και προσδοκούμε ότι αυτή θα αλλάξει και ότι θα παίξουμε τελικά κανονικά στο πρωτάθλημα, το οποίο έχει καθυστερήσει πάρα πολύ. Από κει και πέρα, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Φαβορί θεωρώ πως είναι η Λάρισα, αν δεν αλλάξει κάτι και αγωνιστεί τελικά στην Football League».

Κρις Κόουλμαν – ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν επιθυμεί να προβεί σε δήλωση για την έναρξη της Football League, καθώς εκκρεμεί η έφεση που έχει καταθέσει ο σύλλογος κατά της απόφασης της Super League για τον προβιβασμό των Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας. Η έφεση των Θεσσαλών εκδικάζεται τη Δευτέρα (31/10).

Λουτσιάνο Ντε Σούζα – ΑΕΛ Καλλονής

«Φτάσαμε σε ένα καλό τέλος και επιτέλους θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Κανένας δεν περίμενε πως θα έφτανε έως εδώ το ποδόσφαιρο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να αφήσουμε πίσω όσα έγιναν. Μακάρι να απολαύσουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ο Πανσερραϊκός, η Λάρισα και ο Πανθρακικός, έχουν ένα προβάδισμα. Είναι ομάδες που έφυγαν από τη Super League και θέλουν να επιστρέψουν σε αυτή. Η Καλλονή θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί καλύτερο στην πρώτη συμμετοχή της στη Footbal League. Ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να δει την ομάδα σε αυτή την κατηγορία. Το περιμένουν όλοι. Φίλαθλοι, παράγοντες, ποδοσφαιριστές. Εγώ πάντα κοιτάω ψηλά και πάντα έχω θετική αντίληψη. Το πρώτο βήμα είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή κι από κει και πέρα να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία».

Σπύρος Μπαξεβάνος – Αναγέννηση Γιαννιτσών

«Ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, τον ίδιο στόχο θα είχαμε και στην Football League 2, πόσω μάλλον τώρα που θα αγωνιζόμαστε στη Football League. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε αν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει και εγώ, αλλά και οι παίκτες μου να αρπάξουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που βλέπω ότι μπορούν να είναι οι πρωταγωνιστές στο φετινό πρωτάθλημα. Η Λάρισα, ο Πανθρακικός, ο Πανσερραϊκός, ο Εθνικός Αστέρας και η Παναχαϊκή, παρότι ξεκινάει με -5 βαθμούς, είναι ένα σωματείο που έχει κό

Keywords
Τυχαία Θέματα