Ασημάκη: «Τιμητικό και που ήμουν στις υποψήφιες»

Για την πρωτιά της στην ανάδειξη των του 2011 της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου η Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε περήφανη και μόνο που ήταν στις υποψήφιες.

Η 23χρονη πολίστρια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «SportDay» είπε: «Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ήμουν ανάμεσα στις υποψήφιες είναι τιμητικό. Για εμένα είναι από τις σημαντικότερες στιγμές, αλλά η φετινή διαδικασία δείχνει και το επίπεδο του υγρού στίβου στην Ελλάδα. Εγώ και η Αντιγόνη (Ρουμπέση) στην κατηγορία για την καλύτερη πολίστρια και ο Σπύρος Γιαννιώτης

στους δύο κορυφαίους στην κατηγορία του κορυφαίου κολυμβητή στην ανοικτή θάλασσα».

Αναφερόμενη στο σύνολο της καριέρας της, τόνισε: «Εχω ακόμα να βελτιώσω πολλά πράγματα. Ευτυχώς είμαι μικρή και έχω χρόνο μπροστά μου. Εκεί που θα ρίξω το βάρος είναι στην τελική προσπάθεια. Καταφέρνω να βρεθώ μπροστά από την αντίπαλη τερματοφύλακα, αλλά πολλές φορές δεν έχω την ψυχραιμία να τελειώσω τη φάση. Κάτι πρέπει να κάνω με αυτό».

Για τους στόχους της στην συνέχεια είπε: «Να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο στο Λονδίνο. Είχα αγωνιστεί και στο Πεκίνο, αλλά είχα λίγο χρόνο συμμετοχής, και αν πάμε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου θα ευχαριστηθώ την παρουσία μου, μάλλον, περισσότερο. Θα είναι ό,τι καλύτερο και για αυτή την παρέα που έχουμε φτιάξει στην Εθνική. Είναι τόσο όμορφη η ατμόσφαιρα, που είναι κρίμα να μην αγωνιστούμε στους Ολυμπιακούς».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα