Η αποτυχία φαίνεται από το αποτέλεσμα

Την πρώτη φορά που ο Ανδρέας Παντελή ασχολήθηκε με τον Ηρακλή είχε κάνει ένα προσύμφωνο με τον Αντώνη Ρέμο για τις μετοχές, παρουσιαζόταν στα γραφεία της ΠΑΕ ως πρόεδρος, έδινε συνεντεύξεις αλλά όταν ήρθε η ώρα της κρίσης, αποτέλεσε παρελθόν, καθώς η οικογένεια του Ηρακλή δεν είχε πεισθεί για τις προθέσεις του.

Τότε είχε μείνει στο προσύμφωνο, αποτέλεσμα μηδέν. Πάμε και στο τώρα, όπου καιο πάλι το αποτέλεσμα βγαίνει μηδέν.

Στο ξεκίνημα

του δεσμεύτηκε τρεις φορές στους παίκτες για πληρωμές, δεν το έκανε πράξη. Φάκελο στην ΕΕΑ δεν κατέθεσε γιατί δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να πληρώσει ώστε να εξασφαλιστούν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Αν εξαιρέσουμε τηνθετική απόφαση του διαιτητικού το οποίο κρίθηκε αναρμόδιο, έχασε όλα τα δικαστήρια. Μηνύσεις δεν έκανε σε όσους έβλαψαν τον Ηρακλή εντός και εκτός ομάδας.

Στο CAS πήγε με το ζόρι και μετά από την ραδιοφωνική του διαμάχη με τον δικηγόρο Γρηγόρη Ιωαννίδη. Ο Ηρακλής θα μπορούσε να κερδίσει πολλά ευρώ από τα όσα έχουν συμβεί αλλά δεν φάνηκε να “καίγεται” ούτε για το CAS ούτε για τις μηνύσεις.

Εδώ και αρκετές μέρες κάνει λόγο για ΑΦΜ, χωρίς όμως να έχει εξασφαλίσει το όνομα του Ηρακλή και τα χρώματα της φανέλας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε καλύτερα στη Δ΄ Εθνική παρά σε μεγαλύτερη κατηγορία με διπλό όνομα.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν γίνει όργια και ο Παντελή δεν τα εκμεταλλεύτηκε. Για πολλά ζητήματα έμεινε στα λόγια και δεν έπεισε κανένα. Η εμπιστοσύνη χάθηκε και το αποτέλεσμα είναι ένα, απέτυχε για δεύτερη φορά να αναλάβει τις τύχες του Ηρακλή.

Απόρησε σήμερα για το πώς είναι δυνατόν να μην τον εμπιστεύονται. Πώς θα εμπιστευτούν κάποιον που δεν έχει παρουσιάσει τίποτα ακόμα και είναι μόνο λόγια;
Η αποτυχία φαίνεται από το αποτέλεμα, μηδέν εις το πηλίκο. Ο Ηρακλής πλήρωσε για ακόμα μία φορά την διοικητική του ανυπαρξία, έμεινε μόνο με τον Παντελή και όλους αυτούς τους μήνες έχασε πολύτιμο χρόνο. Θα μπορούσε να τα κάνει όλα άνω κάτω και δεν έκανε τίποτα. Από το CAS μέχρι εκεί που δεν πάει. ΑΝΩ ΚΑΤΩ.

Δεν έγινε τίποτα όμως και τώρα ο κόσμος πάλι καλείται την Δευτέρα να αποφασίσει για το αν επιθυμεί να δει την ομάδα του στη Δ΄ Εθνική με μπροστάρη τον Γιώργο Ξενίδη και τους στενούς του συνεργάτες. Για να δούμε τι θα δούμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα