Ιγκουαΐν: «Σε σωστή τροχιά η Ρεάλ»

Η νέα νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα χαροποίησε τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος θεωρεί ότι η «βασίλισσα» βρίσκεται πλέον σε… σωστή τροχιά.

Ο διεθνής Αργεντινός παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του λίγο μετά το 1-0 σε βάρος της Ρεάλ Σοσιεδάδ το Σάββατο (29/10) το βράδυ. Άλλωστε αυτός πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς. Πάντως ο Ιγκουαΐν στάθηκε αρχικά στο επίπεδο του ανταγωνισμού της Ρεάλ:

«Γενικά το παιχνίδι ήταν

καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, ενώ αυτοί ήταν παθητικοί, αν και διατήρησαν την κατοχή της μπάλας. Αυτό δείχνει πως όλες οι ομάδες μπορούν να μας κερδίσουν. Δεν θα κερδίζουμε συνέχεια εύκολα».

Παραδέχθηκε ότι το αγωνιστικό πλάνο της Σοσιεδάδ ήταν γνωστό εκ των προτέρων:

«Γνωρίζαμε ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα παραταχθεί αμυντικά. Γνωρίζαμε επίσης πως έχει δύσκολη έδρα, αφού η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη εδώ».

Εν τέλει συμπέρανε ότι οι «πρωτευουσιάνοι» είναι στη σωστή τροχιά, αν και είναι νωρίς στο πρωτάθλημα:

«Φυσικά χάρηκα με το γκολ μου. Βοήθησα την ομάδα μου, κάτι που είναι σημαντικό. Παίξαμε καλά και είμαστε πρωτοπόροι. Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος, αλλά είμαστε σε σωστή τροχιά».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα