«Καθάρισμα» των Μπλους στο Σαν Χοσέ

08:53 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Με το αποψινό (ξημερώματα 04/03) τους 3-1, οι Σέιντ Λούις Μπλους κέρδισαν για τέταρτη φορά σε ισάριθμα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια τους Σαν Χοσέ Σαρκς.

Οι «μπλε», παρά το μειονέκτημα της έδρας περιόρισαν στο ελάχιστο τις επιθετικές προσπάθειες των Σαρκς με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Συνολικά ο Jaroslav Halak αντιμετώπισε 19 σουτ, εκ των οποίων μονάχα αυτό του Torrey Mitchell τον ξεπέρασε και διαμόρφωσε το 1-1. Μάλιστα αυτό συνδυάστηκε από σημαντική δόση... τύχης και ήταν το πρώτο γκολ

του Mitchell σε είκοσι αγώνες.

Ωστόσο, μόλις είκοσι δευτερόλεπτα αργότερα ο T.J. Oshie πέτυχε το νικητήριο γκολ βάζοντας πάλι μπροστά στο σκορ τους Μπλους. Η διαφορά στο σκορ διπλασιάστηκε στα μέσα της δεύτερης περιόδου με τον Kevin Shattenkirk να «γράφει» σε power play. Με παίκτη παραπάνω είχε ανοίξει το σκορ ο Andy McDonald στο 2:52 της αναμέτρησης και η ομάδα του Σέιντ Λούις ολοκλήρωσε το ματς με 2/5 power plays.

Έτσι οι Μπλους συμπλήρωσαν 89 βαθμούς και «έπιασαν» τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς στην κορυφή της Central έχοντας, όμως, έναν αγώνα παραπάνω. Από την άλλη, οι «καρχαρίες» έμειναν στους 73 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να ανέλθουν οι ίδιοι στην πρώτη θέση της Pacific, όπου βρίσκονται οι Φίνιξ Κογιότες.

Keywords
Τυχαία Θέματα