Κιλκισιακός-ΠΑΟΚ Γιαννιτσών 3-0

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει ο Κιλκισιακός περνώντας ένα άνετο απόγευμα απέναντι στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξαν να θέλουν πολύ περισσότερο τη νίκη από τους φιλοξενούμενους, με το πρώτο γκολ να έρχεται νωρίς από τον συνδυασμό του Τζεβελέκη με τον Βασιλειάδη και το τελείωμα του δεύτερου.

Ο ΠΑΟΚ

Γιαννιτσών προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε και στο 70’ δέχθηκε το δεύτερο γκολ από την όμορφη ατομική ενέργεια του Σαβελίδη, με το ματς ουσιαστικά να έχει πλέον κριθεί μετά από αυτή την εξέλιξη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Αμανατίδης κατάφερε να παραβιάσει ξανά την εστία του Σιδόρη και να δώσει διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης (69’ Καφετζής), Γκέληνος, Σιάνας, Μαυραγγελίδης (75’ Κεσίδης), Αμανατίδης, Σαβελίδης, Καρατζιάς, Τζεβελέκης, Βασιλειάδης (51’ Ντουντούκης), Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Σιδόρης, Σ. Καλαϊτζής, Γρηγοριάδης (61’ Σιδηρόπουλος), Καζόγλου, Τσάπμας, Γκουγκουλίδης, Κιλίκης (46’ Πετρίδης), Χαλεπούδης, Στεφανίδης, Χαρμάνας, Χ. Καλαϊτζής (61’ Σιδηρόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα