Μάνος: «Πρωτίστως η πρόκριση»

Ο Έλληνας αθλητής στις καταδύσεις, Αλέξανδρος Μάνος μίλησε για το ενδεχόμενο πρόκρισής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Αλέξανδρος Μάνος έλαβε μέρος στις ατομικές καταδύσεις από τα 3μ. τραμπολίνο και κατετάγη 29ος, και πλέον διεκδικεί την πρόκρισή του

στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όσον αφορά στην αναμονή έως ότου μάθει εάν έχει προκριθεί ο Έλληνας αθλητής στις καταδύσεις, είπε: «Είναι περίπλοκη η διαδικασία. Έχει γίνει τεράστιο μπέρδεμα με τον τρόπο πρόκρισης των αθλητών. Ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας δεν ξέρουν πως τα έχουν κάνει. Περιμένω να δω ποιό θα είναι το αποτέλεσμα, αν περνάω δηλαδή ή όχι, και αν θα πρέπει να αγωνιστώ στον επιπλέον αγώνα της Κυριακής, ώστε να διεκδικήσω εκεί την πρόκριση».

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω πως θα είμαι εκεί (σ.σ: στους Ολυμπιακούς) το καλοκαίρι. Πάντως, το επίπεδο είναι αυξημένο. Αυτός ο αγώνας στο Λονδίνο, ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Για την ακρίβεια, ήταν ο δυσκολότερος αγώνας της ζωής μου»

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρόκρισής του, ο Αλέξανδρος Μάνος τόνισε: «Πρωταρχικός μου στόχος, είναι να προπονηθώ όσο πιο καλά μπορώ, γιατί ενδεχομένως να αγωνιστώ και στον αγώνα της Κυριακής, όπως προείπα. Και εγώ, αλλά και ο Στέφανος (σ.σ: Παπαρούνας) πρωτίστως θέλουμε την πρόκριση. Από ’κει και πέρα, έχει ο Θεός».

Keywords
Τυχαία Θέματα