Με Kane στα πέναλτι οι Μπλάκχοκς

Άλλαξαν τερματοφύλακα πρόωρα, αλλά οι Σικάγο Μπλάκχοκς πήραν τη νίκη στα πέναλτι ύστερα από 3-3 με τους Σέιντ Λούις Μπλους.

Ο Patrick Kane ήταν ο μοναδικός παίκτης που βρήκε δίχτυα στα πέναλτι. Με ωραία προσπάθεια ξεπέρασε τον Jaroslav Halak, γκολκίπερ των Μπλους, ενώ ο Corey Crawford σταμάτησε τις τρεις εκτελέσεις των «μπλε».

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-1 στην πρώτη περίοδο. Οι Jamie Langenbrunner, Andy McDonald και Patrik Berglund ανέτρεψαν το 1-0 του Andrew Brunette

και υποχρέωσαν την αντικατάσταση του Ray Emery από τον Crawford. Ακολούθησε το 3-2 του Viktor Stalberg στο δεύτερο 20λεπτο και το 3-3 του Brent Seabrook σε power play της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης, πριν την παράταση και τα πέναλτι.

Πλέον, η ομάδα της «πόλης των ανέμων» έχει 84 βαθμούς. Αυτοί φέρνουν τους «μαυραετούς» στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL.

Από την άλλη, οι πρωτοπόροι της λίγκας, της Δύσης και της Central έφτασαν στους 98 βαθμούς. Η διαφορά των Μπλους από τους δεύτερους της Δύσης, Βανκούβερ Κανάκς, είναι πλέον έξι βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα