Παραμένουν πρώτοι οι Πάνθερς

Κερδίζοντας με 5-2 τους Τορόντο Μέιπλ Λιφς, οι Φλόριντα Πάνθερς διατήρησαν την πρώτη τους θέση στην Southeast και την τρίτη τους στην Ανατολή.

Μπορεί να δέχονται οι «πάνθηρες» βαθμολογική πίεση από τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς, αλλά παρέμειναν έναν βαθμό μπροστά από τους «πρωτευουσιάνους» στην «κούρσα» της Southeast. Ο Sean Bergenheim, άλλωστε, πέτυχε δύο από τα πέντε γκολ της ομάδας του, εκ των οποίων το δεύτερο ήταν σε ανυπεράσπιστη εστία στο τέλος της αναμέτρησης.

Οι Marcel Goc και Tomas Kopecky σημείωσαν

power play γκολ στο τρίτο 20λεπτο, ενώ ο Jarson Garrison είχε διαμορφώσει το 2-0 στο δεύτερο. Ακόμα, ο Jose Theodore έφτασε στις 26 αποκρούσεις κρατώντας το «μηδέν» μέχρι το τελευταίο λεπτό της δεύτερης περιόδου.

Οι Tyler Bozak και Mikhail Grabovski μείωσαν σε 2-1 και 4-2, αλλά προφανώς δεν ήταν αρκετοί. Ο καναδικός σύλλογος συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και έμεινε στους 68 βαθμούς. Η αρνητική πορεία των Λιφς τις τελευταίες εβδομάδες αφήνει τον σύλλογο του Τορόντο δέκα βαθμούς μακριά από τη... γη της επαγγελίας, η οποία δεν είναι άλλη από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα