«Ζωντανή» η Νασιονάλ

Η Νασιονάλ της Παραγουάης επικράτησε με 3-2 της Ντεπορτίβο Ταχίρα και διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισής της στον επόμενο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η Λανούς κέρδισε με 1-0 την Έμελετς.

Πάντως οι Βενεζουελανοί προηγήθηκαν στο σκορ στο 30ό λεπτό με γκολ του Πέδρο Φερνάντεζ. Στο 48ο λεπτό, όμως, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, αφού ο Τζάκσον Κλαβίχο παραχώρησε πέναλτι και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ακολούθησε το 1-1 του Τζερμάν Κάνο, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 2-1 στο 72ο λεπτό.

Ο Άνχελ

Μέιντερ Κουρίο ισοφάρισε στο 79ο λεπτό για την Ντεπορτίβο, αλλά ο Σίλβιο Τοράλες έβαλε πάλι τους «τρικολόρ» μπροστά με γκολ στο 81ο λεπτό. Σαν να μην έφταναν αυτά για τους φιλοξενούμενους, ο Φερνάντεζ δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 85ο λεπτό και η Ταχίρα ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές.


Παρακάτω η βαθμολογία του έκτου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες:

1. Κρουζ Αζούλ 6 (2 αγ.)
2. Κορίνθιανς 4 (2 αγ.)
3. Νασιονάλ 3 (3 αγ.)
4. Ντεπορτίβο Ταχίρα 1 (3 αγ.)

Την ίδια ώρα, η Λανούς πήρε τρεις βαθμούς, αφού ξεπέρασε με σκορ 1-0 το εμπόδιο της Έμελετς. Ο Μαριάνο Παβόνε σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 71ο λεπτό, αν και η ομάδα του Ισημερινού αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο λόγω αποβολής του Κάρλος Κουνιόνεζ.

Οι Αργεντινοί ήταν ανώτεροι και δίκαια πήραν τη νίκη. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη της Λανούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Νότιας Αμερικής.

Παρακάτω η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου:

1. Φλαμένγκο 4 (2 αγ.)
2. Λανούς 4 (3 αγ.)
3. Ολίμπια 3 (2 αγ.)
4. Έμελετς 3 (3 αγ.)

Keywords
Τυχαία Θέματα